Kumarhane baskınında 5 kişi göz altına alınıp serbest bırakıldı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğü asayiş büro amirliği ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kıraathanede kumar oynatıldığı iddiası ile 4 kişiye işlem yapıldı. Ekiplerin yaptığı denetimler sırasında polisten kaçmaya çalışan bir aracı takip eden polisler, kısa kovalamadan sonra durdurdukları araçtan bir adet silah ele geçirdi.

İlçeye bağlı Sarı Korkmaz mahallesi faaliyet gösteren bir kıraathaneye baskın yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri kumar oynadığı ve oynattığı iddiası ile 5 kişiye işlem yaptı. İddiaya göre H.Ö.'ye ait kıraathanede gece 23.00 sıralarında denetim yapan asayiş şube ekipleri B.Ö., N.Ş., H.S. ve Ö.F.B.'yi masada poker oynayıp, alkol alırken yakaladı.

Marka, iskambil kağıtlarını toplayan polis, iş yeri sahibi ile birlikte 4 kişiyi emniyete götürürken, emniyete götürülen 4 kişi, kıraathanede kumar oynamadıklarını, markaları yemeği kimin ısmarlayacağını belirlemek için bulundurduklarını dile getirdi. Emniyete götürülen 5 kişi işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

ALKOLLÜ, EHLİYETSİZ SÜRÜCÜNÜN ARABASINDAN SİLAH ÇIKTI

Diğer yandan yapılan denetimler sırasında polisin dur ikazına uymayan sürücü yapılan kısa kovalamanın ardından durduruldu. Alkollü, ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücünün arabasında ruhsatsız silah ele geçirildi. Polislerin durdurduğu Ufuk Ö. idaresinde ki 06 H 1305 plakalı otomobilin ön koltuğun altında 1 adet Kırıkkale marka 7,65 mm çapında ruhsatsız silah ele geçirildi.

Sürücü Ufuk Ö. ise yapılan muayenesinde 1,13 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis, Ufuk Ö. hakkında alkollü araç kullanmak, tehlikeli araç kullanmak, ruhsatsız ateşli silah bulundurmaktan işlem yapılıp para cezası kesildi. Sürücü ifadesi için karakola götürülürken, otomobil ise çekici vasıtası ile yediemin deposuna kaldırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Kumarhane baskınında 5 kişi göz altına alınıp serbest... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER