Lions Kulübü devlet hastanesine cihaz bağışladı


Kükürtlü Lions Kulübü, Mudanya Devlet Hastanesi'ne tıbbi cihaz bağışında bulundu. Mudanya Devlet Hastanesi Acil servisine Elektrokardiyografi (EKG) cihazı bağışında bulunan Lionlar, Kulak Burun Boğaz Kliniğine de Odyometre ile Duyum İşitme Kabini bağışladı.

Cihazların teslimi sebebiyle düzenlenen törende konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bir yıl önce açılan hastanenin bazı eksikliklerinin bulunduğunu belirtirken, destek için teşekkür etti.

Teknoloji sürekli değişip geliştikçe hastanelerde de yeni tıbbi cihazlara ihtiyaç duyduğunu belirten Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Cumhur Kara ise, "Hem yeni cihazlar almak hem de eskiyen cihazları yenilemek için devlet kaynaklarını kullanmak bazen yetersiz kalabiliyor. Bu aşamada hayırsever vatandaşlarımızın önemi ortaya çıkmaktadır. Bursalıların bu konuda oldukça duyarlı olduğunu düşünüyorum. Hastanemize yaklaşık olarak 8-9 cihaz hayırseverlerin bağışları sonucunda kazandırıldı. Bunların ikisini de Kükürtlü Lions Kulübü tek başına karşıladı. Bağışlanan cihazlar arasında bulunan odyometre ve duyum işitme kabini eksikliğini hissettiğimiz ve yokluğundan ötürü hastalarımızı farklı hastanelere sevk ettiğimiz önemli bir cihazdır. Hastanemizin bu cihazlara ihtiyacı vardı. Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen hanıma ve değerli Lions üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kükürtlü Lions Kulübü'nü tebrik eden Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu da, şöyle konuştu: "Mudanya Devlet Hastanesi'nin Odyometre ve EKG cihazına ihtiyacı vardı ve Lions buraya da yetişti. Her şeyi devletten beklememek gerektiğine inanan, hizmet etmek için çalışan Lionlar burada da varlığını gösterdi. Gönüllük esasıyla dayanışmayı ve yardımlaşmayı ilke edinen Lionlara ve bu projeyi hayata geçiren Kükürtlü Lions Kulübüne teşekkür ediyorum. Her geçen gün yeni bir sosyal sorumluluk projeleriyle insanlığa hizmet etmeye devam edeceğiz." CİHAN
<< Önceki Haber Lions Kulübü devlet hastanesine cihaz bağışladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER