Lokomotiv, Putin tişörtü giyen futbolcusunu satmıyor


Lokomotiv Moskova, Fenerbahçe maçında Putin tişörtü giyen oyuncusu Dmitri Tarasov'u satmayı reddetti. Çeçenistan Başkanı ve Terek Futbol Takımı fahri başkanı Ramazan Kadirov, Lokomotiv Moskova takımının, oyuncusu Tarasov'un Terek kulübüne transferini kabul etmediğini açıkladı.

Çeçen lider, İnstagram hesabından yaptığı açıklamada Terek Kulübünün Tarasov'u cezasıyla birlikte transfer edebileceğini açıklamıştı. Konuyla ilgili Russkaya Slujba Novostey radyosuna açıklamalarda bulunan Kadirov, Lokomotiv Kulübüne transfer teklifi sunduklarını, kulübün teklifi kabul etmediğini söyledi. Kadirov, "Bence Tarasov'un bir hatası yok. Bu adam Devlet Başkanını, vatanını seviyor. Ben onu tüm cezasıyla birlikte satın almayı düşünmüştüm ama bugün ret cevabı aldık. Ona destek olmak istemiştim." dedi.

Kadirov, 'en nazik başkan' yazılı Putin tişörtü giyen Tarasov'u vatansever ilan etmişti. Lokomotiv Kulübü ise futbolcusuna, Fenerbahçe maçından sonra giydiği tişörtten dolayı 300 bin Euro para cezası vermişti. Sarı kart cezalısı Tarasov, Lokomotiv ve Fenerbahçe arasında önümüzdeki Perşembe günü Moskova'da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında forma giyemeyecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Lokomotiv, Putin tişörtü giyen futbolcusunu satmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER