Komşusunu vuran kadın cezai ehliyetinin tespiti için hastaneye sevk edildi


Samsun'un Havza ilçesi Eymir Mahallesi'nde komşusu olan Ercan Ü.'yü evinin önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra jandarmayı arayarak teslim olan (23) Hatice A. Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

16 Şubat akşamı ilçenin Eymir Mahallesi'nde komşusu olan Ercan Ü.'yü (42) evinin önünde nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı yakın mesafeden av tüfeği ile vurarak öldürmüş, daha sonra jandarmayı arayarak olayda kullandığı silahla teslim olmuştu. Akli dengesinin bozuk olduğu iddia edilen Hacer A., (23) cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili olarak jandarma ilgili araştırmalar yaparak mahalle sakinlerinin bilgilerine başvurmuş ve akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Hacer A.'nın sık sık jandarmayı arayarak 'beni kaçırdılar' diyerek asılsız ihbarlarda bulunduğunu belirttiler.

Elde edilen bilgilere göre Hacer A.'nın jandarmaya verdiği ilk ifadesinde 'Hoşuma gitmiyordu, vurdum' ve 'bana tecavüz etti' dediği öğrenildi. Hacer A.'nin yapılan jinekolojik muayenede herhangi bir tecavüz belirtisine rastlanmadığı da gelen bilgiler arasında. CİHAN
<< Önceki Haber Komşusunu vuran kadın cezai ehliyetinin tespiti için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER