Ünlü yazara yakalama kararı çıktı

Eyüpsultan'da lüks ciple, emniyet şeridindeki bir gruba çarpıp 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.'nin annesi Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıktı.

SHABER3.COM

İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi Eylem Tok oğluyla birlikte aynı gün Mısır'a kaçmıştı.

Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kaza, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde meydana gelmişti. 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25), İbrahim Gümüş (27), motorlardan birinin arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu. Evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada aynı yönde seyir halinde olan T.C.'nin (17) yönetimindeki lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarparak sulama kanalına düşmüştü. Kazada Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybederken, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş yaralanmıştı.

Oğlunu alıp Mısır'a kaçırdı
Kazadan sonra T.C.'nin annesini arayıp yardım istediği, olay yerine gelen Eylem Tok'un oğlunu kendi aracına alarak kaçtığı tespit edildi.

Eylem Tok’un olay yerinden ayrılmadan önce kazazedelerin cep telefonlarını da yanına aldığı belirlendi.

Kazaya karışan lüks cip ise olay yerinde bırakıldı. Polisin çalışması sonucu, anne Eylem Tok'un, yaşı tutmadığı için ehliyeti olmayan oğlu T. C.'yi de alarak gece 02.00'de havalimanına gittiği, oradan Mısır'a kaçtıkları belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca anne ve oğlunun ifadelerinin alınması için yakalama kararı çıkarıldı.

Eylem Tok dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yaptığını "annelik iç güdüsü" diyerek meşrulaştırmaya çalıştı, dönüp teslim olacaklarını söyledi.
<< Önceki Haber Ünlü yazara yakalama kararı çıktı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER