Malatya-Elazığ futbol haftası


Malatya-Elazığ futbol rekabetinde ilginç bir hafta yaşanacak.

Futbolda büyük bir rekabetin yaşandığı Malatya ve Elazığ illerine kayıtlı profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden takımlar pazar günü aynı saatte karşı karşıya gelecek.

Doğu derbisi olarak adlandırılan iki komşu şehrin uzun yıllardır profesyonel liglerde yaşadığı futbol heyecanına bu hafta sonu amatör takımları da dahil olacak.

İki şehrin PTT 1. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden 3 takımı aynı gün aynı saatte karşı karşıya gelecek ve iki şehir arasında büyük bir futbol heyecanı yaşanacak.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Vartaş Elazığspor kendi sahasından Pazar günü saat 13:30 ligde kalma mücadelesi veren Alima Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Yine Elazığ'ın ev sahipliğinde bu kez Bölgesel Amatör Lig 2. Grup mücadelesinde Elaziz Beledeyesor ile 44 Malatyaspor Doğukent Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Malatya'nın ev sahipliğini yapacağı bir diğer derbi mücadelesi ise Malatya Yeşilyurt Spor ile Elazığ Yolspor arasında oynanacak. Bu karşılaşmada yine 13:30'da Yeşiltepe Stadı'nda oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Malatya-Elazığ futbol haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER