Manavgat'ta Ahmetler'in meydan düzenlemesi tamamlandı

Manavgat'ta Ahmetler'in meydan düzenlemesi tamamlandı

Antalya Manavgat Belediyesi, Ahmetler Mahallesi'nde park, meydan, menfez ve asfalt çalışmalarını tamamladığını bildirdi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın 106 mahallesine ayrımsız bir şekilde büyük yatırım ve hizmet çalışması yaptıklarını söyledi. Belediye ekiplerinin Manavgat'ın 20 mahallesinde aynı anda hizmet çalışması yürüttüğünü belirten Sözen, yatırımlarda özellikle Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köylere hassasiyetle gösterdiklerinin kaydetti.

Ahmetler Mahallesi'nde cami yanında yer alan 450 metrekarelik alanda sürdürdükleri park ve meydan çalışmasını tamamladıklarını anlatan Sözen, çalışma kapsamında düzenlenen meydan alanı mahalle halkının toplanıp özel günlerini gerçekleştireceği ve zamanlarını geçirebilecekleri bir mekan oluşturulduğunu ifade etti. Sözen, "Ahmetler Meydanı'ndaki çalışma, yürüyüş yolları, oturma alanları, pergoleli dinlenme alanı ve çocuk oyun grupları yerleştirilerek tamamlanmış oldu. Bir kilometrelik alanda da asfaltlama çalışması yaptık. Mahalle ulaşımının rahatlatılması amacıyla da bölgede 2 adet menfez inşa edildi." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Manavgat'ta Ahmetler'in meydan düzenlemesi tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER