Manisa'da gözaltına alınan 3'ü kadın 19 kişi sağlık kontrolünden geçirildi


Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3'ü kadın 19 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün sabah saatlerinde yaptığı operasyonda, Manisa'da 15, İstanbul'da 2, İzmir ve Denizli'de birer kişi olmak üzere toplam 19 kişi gözaltına alınmıştı. Gün boyu Emniyet Müdürlüğü'nde ifade alma işlemleri devam eden 3'ü kadın, 19 kişi bugün sabahın erken saatlerinden sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen kişiler, ifadelerinin alınmasına devam edilmek üzere tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Manisa merkezli Denizli, İzmir ve İstanbul'daki soruşturma kapsamında 21 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde yaptığı operasyonda, aralarında MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin İmar İşleri Daire Başkanı T.T.K., Manisa Belediyesi eski İmar İşleri Müdürü, memur, müteahhitler ve ve bazı AK Partililerin de yer aldığı 19 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltıların inşaatlara usulsüz ruhsat, burs ve kurban bağışıyla ilgili olduğu iddia edilmişti.

Gözaltına alınan Belediye İmar İşleri Daire Başkanı T.T.K., eski İmar İşleri Müdürü H.P., İmar İşleri personeli K.B., müteahhit M.D., Büyükşehir Belediyesi memuru Y.Y., belediyenin inşaat mühendisleri M.M. ve Y.T., Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) eski Başkanı, inşaat mühendisi M.Ç. ve inşaat teknikeri İ.S. ile Y.I., T.G., A.A., E.F.Y., T.K. B.K.Ç., M.K., A.R.Ö. ve kimliği öğrenilemeyen iki kişi sağlık kontrolünden geçirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'da gözaltına alınan 3'ü kadın 19 kişi sağlık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER