Manisa'da gözaltına alınanlardan ikisi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi


Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında yapılan polis baskınlarında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen iki kişi, ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Manisa'da bu sabah erken saatlerde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, haklarında yakalama kararı bulunan 12 kişinin evlerine kurban, bağış ve burs verdikleri gerekçesiyle eşzamanlı baskınlar düzenlenmiş, aralarında doktor, avukat, işadamı ve esnafların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı. 10 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen baskınlarda da gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Av. G.O., Dr. F.E. ve esnaf H.Ç., emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Öğle saatlerinde G.O., savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. F.E. ve H.Ç. ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle Manisa 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. İlk kez gözaltına alınan M.Ş., H.M.C., M.T., H.T., N.Y., S.T. ve B.Ş.Ş.'nin, TEM Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor. Bir önceki baskında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve bu defa haklarında doğrudan tutuklama kararı çıkarılan M.S. ve N.U. halen aranıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'da gözaltına alınanlardan ikisi tutuklama talebiyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER