Medicana Sivasspor'da Mesut Bakkal dönemi

Medicana Sivasspor'da Mesut Bakkal dönemi

Medicana Sivasspor'un yeni Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sivasspor'un yabancı olmadığı ve gönülden geldiği bir kulüp olduğunu kaydederek, "2010 yılında buradaydım ve inanılmaz bir mücadele vererek kümede kalmıştık. 5 sene sonra çalışmak üzere seve seve geldiğim bir yer. Anlaşmam 15 dakika sürmedi." dedi.

Medicana Sivasspor'da Mesut Bakkal dönemi resmen başladı. Alınan kötü sonuçların ardından Okan Buruk'un istifası sonrası yönetimin anlaştığı Teknik Direktör Mesut Bakkal, Sivas'a gelerek ilk antrenmanına çıktı.

Bakkal, antrenmanda oyuncularla yakından ilgilenirken, yaptığı toplantı da onlardan daha çok çalışmalarını istedi. Antrenman öncesi kendisini karşılayan bir grup taraftardan da destek isteyen Mesut Bakkal onlardan başarılı olmaları için desteğin yanında dua da istedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal, Sivasspor'un yabancı olmadığı ve gönülden geldiği bir kulüp olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

"2010 yılında buradaydım ve inanılmaz bir mücadele vererek kümede kalmıştık. İyi izlenimler ve dostluklar bırakıp ayrıldığım ve 5 sene sonra çalışmak üzere seve seve geldiğim bir yer. Hem bana hem de Sivasspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Çok samimi duygularımla söylüyorum, gerçekten burada olmaktan mutluyum. Çünkü 2010 yılında buradaydım ve inanılmaz bir mücadele vererek kümede kalmıştık. İyi izlenimler ve dostluklar bırakıp ayrıldığım ve 5 sene sonra çalışmak üzere seve seve geldiğim bir yer.

Durum itibariyle herkesin bildiği gibi kritik bir durumdayız. Şunu söylemek lazım, burada liderim tek başıma bir şey yapamam. Burada herkesin özellikle taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Şu saatten sonra Sivasspor için takım için, şehir için kenetlenmemiz gerekiyor. Burada herkesten yardım istiyoruz. Özellikle Çaykur Rizespor maçıyla birlikte tribünlerin dolması, o coşkuyu beraber yaşamamız, galibiyette de her zaman olduğu gibi onların payının olmasını canı gönülden istiyorum."

"DESTEK OLURSANIZ, TAKIM HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR"

Oyuncularla birlikte bir yola girdiklerini kaydeden Mesut Bakkal, "Kulüpte inanılmaz, zamanında ödemelerini yapan sorunsuz bir yönetim var. Bununla birlikte çok şahsiyetli duran yerel medyanın ve taraftarın ne olursa olsun, 3 ay 15 günümüz ve 14 haftamız var; Lütfen hatalarımız da olabilir ama herkesin iyi bakmasını istiyorum. Böyle olunca da takımın hak ettiği yere çok çabuk geleceğine inanıyorum." diye konuştu.

"ANLAŞMAM 15 DAKİKA SÜRMEDİ"

Oyunsal anlamda sıkıntı yaşayacaklarını düşünmediklerini ifade eden Teknik Direktör Bakkal, "Çok kaliteli iyi bir kadromuz var. Sadece biraz ayağa kaldıracağız. Biraz hep beraber olacağız ve öyle düşüneceğiz. Ne olursa olsun samimi duygular içinde olup, bunu performansa yansıtmamız gerekiyor. Burada olmaktan mutluyum. Yönetime teşekkür ediyorum. Buraya gelirken de anlaşmam 15 dakika sürmedi. Hem camiaya hem bana hem de takıma hayırlı olmasını diliyorum." sözlerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Medicana Sivasspor'da Mesut Bakkal dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER