Medya Özgürlüğü Paneli'ne davetlisiniz

14 Aralık'ta medyaya yönelik gerçekleştirilen operasyonda hukuksuz bir şekilde tutuklanan ve 332 gündür Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, yaşadıklarını anlatan bir kitap yazdı. TÜYAP Kitap Fuarı'nda, Karaca'nın ''Çamlıca Vatan Silivri Bir Dizi Film'' adlı kitabı çerçevesinde Medya Özgürlüğü Paneli düzenlenecek.

Medya Özgürlüğü Paneli'ne davetlisiniz

Bir dizi senaryosundan terör örgütü çıkarılarak tutuklanan ve daha sonra hakkında tahliye kararı verilmesine rağmen bir esir gibi 332 gündür Silivri Cezaevi'nde tutulan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın cezaevinde bir kitap kaleme aldı. 

TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın yazdığı "Bir Dizi Film" kitabı çerçevesinde Medya Özgürlüğü Paneli düzenlenecek.

Panelin moderatörlüğünü Samanyolu Haber TV Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu yapıyor. Panelin katılımcıları ise Avrupa Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Barry White, Gazeteci Prof. Dr. Mehmet Altan ve Prof Dr Mümtaz'er Türköne olacak.

Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanının en büyük salonu İNTEREXPO Salonunda düzenlenecek panel Cuma günü 15.30 da başlayacak.

Panel sonrası Silvri'de tutuklu bulunan yazar Hidayet Karaca adına eşi Şule Karaca kitaplarını imzalayacak.

20 gün önce Ufuk Yayınları'ndan çıkan ve okuyuculardan yoğun ilgi gören ''Çamlıca Vatan Silivri Bir Dizi Film'' kitabı 3.baskısını yapıyor.

SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Medya Özgürlüğü Paneli'ne davetlisiniz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER