Irmak TV frekansı ve detaylı yayın bilgisi!

'Irmak Televizyonu'nu nasıl izlerim' diye soruyorsanız, frekans ve detaylı yayın bilgisi burada!

Irmak TV frekansı ve detaylı yayın bilgisi!

İzleyicilerinin manevî hayatını doyurmaya hazırlanan Irmak TV’de, her yaş grubuna hitap edecek tefsir, fıkıh, hadis derslerinin yanı sıra Fethullah Gülen Hocaefendi’nin sohbetleri de yer alacak. 

Test yayınına geçen yıl başlayan kanal, manevi hayatını ekrandan doyurmak isteyenlere hitap ediyor. 

Sabah ezanıyla gönüllere akmaya başlayacak kanal, tesbihat, ilahi ve Fethullah Gülen Hocaefendi’nin mektuplarıyla devam edecek. 

Bir Müslüman'ın manevi hayatının nasıl olması gerektiğini yansıtacak kanal, her yaş grubuna yönelik programları bünyesinde barındırıyor. 

Hocaefendi’nin 1960’lı yıllardan 90’ların sonuna kadar cami kürsülerinde vermiş olduğu vaazlarından seçme bölümlerin bulunacağı yayın akışında, görüntülü vaazlar da izleyiciyle buluşacak. 

Hocaefendi’nin ‘Gönül Dünyamız, Sonsuz Nur, Oruç, Zekât, Hac’ gibi seri halinde verdiği vaazlar ve ‘Vuslat Arzusu, Kardeşlik Destanı, Ümitvar Olmak’ gibi çeşitli bölümler ekrana taşınacak. 

Hocaefendi’nin ‘Beyan, Çağ ve Nesil’ gibi kaleme almış olduğu bazı eserler sesli ve görüntülü kitap formatında yayınlanacak. 

Kanalda İslami ilimlerden tefsir, hadis, fıkıh, kelam ve tasavvufun temel bilgiler seviyesinde öğretildiği programlar da yer alacak. 

Üniversite öğrencilerine hitap edecek programların da bulunacağı akışta, alanında uzman ilahiyat hocalarının verdiği derslerde sorular cevaplandırılacak. 

Hz. Peygamber’den (S.A.V) gelen evrad-ü ezkarlar, cevşen ve dualar yeniden seslendirilecek. 

Namaz saatlerinde ezan sesinin yükseleceği kanal, ardından tesbihatla devam edecek. 

Uydu aracılığıyla, D-Smart’ta, Digiturk’te, Tivibu’da seyredilebilen Irmak TV’ye Apple TV’den de ulaşılabilecek.

Frekans Bilgisi: 12729 Vertical 5/6 Fec 30.000

<< Önceki Haber Irmak TV frekansı ve detaylı yayın bilgisi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER