Maceracı bu hafta maklubenin başkenti Hatay'da!

Maceracı, Hatay'dan çok özel görüntülerle bu akşam saat 23.00’te Samanyolu TV’de.

Maceracı bu hafta maklubenin başkenti Hatay'da!

Ülkemizin sınırına şöyle bir uzanmaya, hoşgörünün başkentinde, sıcacık insanların sohbetine, asırlık tariflerin lezzetine ortak olmak ister misiniz? Cevabınız evet ise çok sevineceksiniz. Çünkü Maceracı bu hafta sizi Hatay’a götürüyor.
 
Maceracı Hatay gezisine ecdadımıza ait Kınnap Kebabı ile başlıyor. Et ve sebzenin enfes uyumu Kınnap Kebabı’na, tepsi kebabı, güveç, tavuk ve diğer fırın lezzetleri eşlik ediyor. 
 
Suriye’den Hatay mutfaklarına katılan Kepse Pilavı da unutulmuyor. Farklı baharat karışımı, ilginç malzemeleriyle bu enfes pilavın lezzetine kabak güvecinin bilinmeyen tarifi eşlik ediyor.
 
Hatay kuzularının lezzetini tam anlamıyla hissedebileceğiniz Bakır Kazanda Kuzu Tandır ise akılları baştan alıyor. Ustaların farklı malzemeleri içine gizlediği Halebi Kebabı ve Şato Kebabı da bu ziyafete lezzet katıyor.
 
Maceracı maklubenin başkentine gelmişken bu işin ustalarının yanına uğramayı da ihmal etmiyor. Patlıcanlı etli bu nefis lezzet, rengarenk sunumu ile sevenleri ile buluşuyor.
 
Uğradığı duraklarda sanatçıları da ziyaret eden Maceracı Hüseyin Bilgin ile buluşuyor. Emek emek işlediği yakma resimlerin hikayesini ve en güzel örneklerini ondan dinliyor.
 
Murat Yeni’nin keyifli sunumuyla, her anı kahkaha, her anı lezzet dolu Hatay gezisinin ortağı olmak isterseniz bu hafta “Maceracı”yı sakın kaçırmayın!

<< Önceki Haber Maceracı bu hafta maklubenin başkenti Hatay'da! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER