SELAM filmi için heyecan dorukta!

29 Mart'ta vizyona girecek Selam filminin oyuncuları, Oktay Usta'ya konuk oldular. Heyecanları yüzlerinden okunan oyuncular, gerçek kahramanlara teşekkür ettiler

SELAM filmi için heyecan dorukta!

Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden fedakar öğretmenleri anlatan Selam filminin oyuncuları Yeşil Elma'ya konuk oldu.

29 Mart'ta vizyona girecek film öncesinde oyuncuların heyecanı yüzlerinden okunuyordu. 


Oyuncu Hasan Nihat Sütçü: "BU ÇARŞAMBA GALAMIZ VAR. CUMA GÜNÜ VİZYONA GİRECEK ALLAH'IN İZNİYLE. BAKALIM NELER OLACAK."

Oyuncu Yunus Emre Yıldırımer: "BENCE HAKLARI ÖDENEMEZ. BAKALIM ONLARI ANLATABİLDİYSEK 90 DAKİKA ANLATAMAYIZ AMA. İNŞALLAH ONLARI ÜZMEYECEK ŞEKİLDE ONLARI TARİF ETMEYE ÇALIŞMIŞIZDIR." 

Oyuncu Burçin Abdullah: "ÇOK KARARLI İDEALİNİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR. BUNUN DOĞRULTUSUNDA HAYATINI BİLE RİSKE ATABİLECEK GÜÇTE BİR BAYANI OYNUYORDUM. BU YÜZDEN DE ÇOK ÇOK MUTLUYUM." 

Sütçü: "ADEM ÖĞRETMEN TEK BİR ÖĞRETMEN MİYDİ? TABİ Kİ DEĞİLDİ. BİR ÇOK ÖĞRETMENİ İÇİNDE BARINDIRAN BİR ÖĞRETMENDİ. İNANDIĞI DAVA UĞRUNDA SEVDİKLERİNİ ARKASINDA BIRAKIP HİZMETE GİDEN BİR ÖĞRETMENDİ."

Filmin minik oyuncuları İbrahim N'diaye ve Mustafa Zaim aslında bir anlamda kendi hayatlarını oynadılar. Çünkü ikisi de Türk koleji öğrencisi.

Öğrenci Mustafa Zaim: "TÜRK OKULLARI GÜZEL OKUL. DERSLERİ İYİ VERİYORLAR."

Burçin Abdullah: "SENARYOYU ÇOK GÜZEL OYNADI, HİÇ TÜRKÇE ANLAMADIĞI HALDE. O YÜZDEN ÇOK TEBRİK EDİYORUM MUSTAFAYI."

Filmin oyuncuları yaşanmış hikayelerden oluşan senaryonun gerçek kahramanlarına da teşekkür ettiler.

Hasan Nihat Sütçü: "HANİ NE KADAR YETEBİLİR BU TEŞEKKÜR 90 DAKİKADA NE KADAR ANLATILABİLİR AMA ONLARA AİT Bİ ŞEY. ONLARIN HATIRASI. ONLARA TEŞEKKÜR OLSUN ONLARA SELAM OLSUN. "

<< Önceki Haber SELAM filmi için heyecan dorukta! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER