Mehmet Özdilek: Lige dönme adına önemli bir galibiyet aldık


KAYSERİ (CİHAN)- Torku Konyaspor galibiyeti sonrası konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, lige dönme adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, berbat bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

Süper Ligin 21. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Maçı değerlendiren Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kazanmanın güzel olduğunun söyledi.

Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini anımsatan Özdilek, "Bu maç çok açıdan önemliydi. Son maçlarda basit hatalardan kaybediyorduk. Lige dönme ve rakiple aramızdaki puan farkını azaltma anlamında güzel bir galibiyet aldık. Beklentimden daha kolay bir maç oldu. Penaltı kaçırmamıza rağmen daha farklı kazanabilirdik. Son haftalarda goller yiyorduk. Gol yemeden bu maçı kapatmak da önemliydi. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Ama elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Birçok oyuncu performansının üstünde oyun sergiledi. Hepsini tebrik ediyorum. Bu gece sevineceğiz ama, sadece 1 müsabaka kazandık. Önümüzde 13 maç var. Her maçı ayrı değerlendireceğiz." diye konuştu.

KOCAMAN: BERBAT BİR OYUN OYNADIK

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, berbat bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Maçla ilgili söylenecek ve anlatacak fazla bir şeyinin olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Hakikaten söyleyecek, anlatacak bir şey bulmak çok zor. Maçın ilk yarısı lehimize olsaydı ikinci yarı da öyle olacaktı. Son zamanlarda görülen en zayıf oyunlardan birisini sergiledik. Hareket edemedik ve oyunu tutacak bir takım görüntüsü vermedik. Tek kelimeyle berbattı. Mazeret üretecek bir maç değildi. O yüzden anlatacak bir şeyim yok." dedi.

Maçın hakemini de eleştiren Kocaman, "Ben kendi tarafım adına sıkıntıları söylerken maçın hakemine de bakmak lazım. Maçın başında rakibe verilen 2 penaltı ve doğru kararlar. Ama bizim lehimize de verilecek pozisyonlar ve kırmızı kart vardı. Verilmedi." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Özdilek: Lige dönme adına önemli bir galibiyet aldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER