Melek İpek, Tuncay Özkan'la aralarında geçen o diyaloğu anlattı!

Akın İpek'in annesi Melek İpek'in yapılan baskının ardından, Kanaltürk'ün eski sahibi Tuncay Özkan'ın "Kanaltürk bizden zorla alınmıştır" sözleri üzerine kanalın satışı sırasında yaşananları satır satır anlattı. İşte bütün detaylar...

Melek İpek, Tuncay Özkan'la aralarında geçen o diyaloğu anlattı!

“LÜTFEN BANA TUNCAY'I BULUN”

Melek Anne, İpek Medya Grubu'na baskının ardından, Kanaltürk'ün eski sahibi Tuncay Özkan'ın “Kanaltürk bizden zorla alınmıştır” sözlerine de çok üzülmüş ve “Lütfen Tuncay'ı bulun bir konuşayım, bunu nasıl söyler” demiş. 



İpek Ailesi'nin herhangi bir alım yaparken, mal sahiplerinin rızasını sorduğunu aktaran Şahin“Kanaltürk'ün satışı sırasında da, Melek Anne'nin Özkan'ı arayarak ‘Gönlün razı mı, rızan yoksa çocuklarımla konuşurum' demiş” ifadelerini kullandı. Şahin'in köşesine taşıdığı bilgilere göre, Özkan, Melek Anne'ye şöyle cevap vermiş: “Bana, ‘Sen ne diyorsun Melek Anneciğim, hayatımı kurtardınız. Hangi kapıyı çalsam yüzüme kapandı. Akın Bey'e minnettarım' dedi. ‘Gözlerinden öpüyorum oğlum' dedim ve o an duygusal bir şey oldu ağladım. O da ağlamış olabilir tam hatırlamıyorum. Tuncay hapse girerken de ağladım. Şimdi çıkıp da böyle konuşmasını anlamıyorum. Dün öyle, bugün böyle...Hodri meydan, çıksın konuşalım.”

Meydan Gazetesi Ankara Temsilcisi Ömer Şahin, Akın İpek'in annesi ve İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melek İpek'in, operasyon sırasında polisin içeride kimse olmadığı halde çilingirle kapıyı açıp girmesine ve çekmeceler aranırken çekimi erkek polisin yapmasına isyan ettiğini yazdı.

Melek Anne, evde çocukların odasına girilip çekmecelerin aranmasına ve çekimi erkek polisin yapmasına öfkelenerek “O andan sonra her şey bitti. Bu haksızlığı yapanlara karşı sonuna kadar mücadele edeceğim. Bize bunu yaptılar ya artık ne yapsalar eskisi gibi olmaz.” demiş.

“GÖRECEKSİNİZ BU BİZİM YENİDEN DOĞUŞUMUZ OLACAK

Melek İpek Anne, dün sabah, çalışanlarına moral vermek için baskın yapılan holding binasına geldi. Önce dışarıdaki gazetecilere açıklama yapan Melek Anne, daha sonra içeri girip çalışanlarını ziyaret etti. Gazeteci Ömer Şahin de, içeride konuşulanları köşesine taşıdı. Ömer Şahin'in verdiği bilgiye göre, İpek Anne, “evladım” dediği çalışanlarını tek tek öptü. “Geçmiş olsun” diyenlere moral verirken  “Göreceksiniz bu bizim yeniden doğuşumuz olacak” diyordu.

“BANA BUNU YAPTILAR YA, ARTIK ESKİSİ GİBİ OLMAZ”

Melek Anne, “Bunu yaptıranlar düşmanım değil” deme nezaketini gösterirken, aramalarla ilgili bir detay ona çok dokunmuş. Sabah'ın erken saati eve gelen polis içeride kimse olmadığı halde çilingirle kapıyı açıp girdi. O aramayla ilgili bir detay Melek İpek'i isyan ettirdi. Evde çocukların odasına girip çekmeceler arandı ve çekimi erkek polis yaptı. Melek Anne o anları anlatırken şunları söylemiş: “O andan sonra her şey bitti. Bu haksızlığı yapanlara karşı sonuna kadar mücadele edeceğim. Bize bunu yaptılar ya artık ne yapsalar eskisi gibi olmaz. ‘Allah'ım bizi sabredenlerden eyle' diye dua ettim.”

“'CİN ALİ' KARAKTERİNİN İSİM BABASI, ALİ İPEK”

Ömer Şahin, 1970'li yıllarda çocukların efsanesi olan ve hemen herkesin okuduğu bildiği ‘Cin Ali' karakterinin isim babası olan Ali İpek'in, Melek Anne'nin rahmetli eşi olduğunu hatırlattı. Melek Anne'nin, eşiyle ilgili anlattığı bir anısını şöyle aktardı: “Ali Bey iyi bir işadamıydı. Akın 1 yaşında iken bayram alışverişine gittik. Orada yaşadığı bir olaydan sonra ‘devleten iş almayacağım, çocuklarıma haram lokma yedirmeyeceğim' deyişini unutamam.”

MEYDAN GAZETESİ
<< Önceki Haber Melek İpek, Tuncay Özkan'la aralarında geçen o diyaloğu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER