Memduh Boydak: 26 sene devletimize hizmet ettim, şimdi hukuk okuyorum

18 yıl hapis cezasına çarptırılan Boydak Holging'in Genel Müdürü Memduh Boydak: “Yıllarca devletimiz, milletimiz, ailemiz, çalışanlarımız için çalıştım. Şimdi akademik bilgilerimi geliştiriyorum.”

SHABER3.COM

Yaklaşık dört yıldır Ankara Sincan Cezaevi'nde tutulan Boydak Holding'in Genel Müdürü (CEO) Memduh Boydak, cezaevinde neler yaptığını oğluna anlattı. 

Babasını bu sabah ziyaret eden Burak Boydak, aralarında geçen konuşmaları şahsi Twitter hesabından paylaştı.

"26 SENE BOYUNCA DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞTIM"

“Babamın dostlarına selamı var.” diyen Burak Boydak, “Baba sıkılmıyor musun burada? diye sordum. Sıkılmaya vakit bulamıyorum. 26 sene boyunca devletimiz, milletimiz, ailemiz, çalışanlarımız için çalıştım. Burada fırsat bulamadığım akademik bilgilerimi geliştiriyorum.” ifadelerini kullandı.


 
MEMDUH BOYDAK: İKİ ÜNİVERSİTE OKUYORUM

Burak Boydak babasının cezaevinde yeniden üniversiteye kaydolduğunu belirterek babasının şu sözlerine nakletti: "İki üniversite okuyorum. (Hukuk-Halkla ilişkiler) Eksik kalan ibadetlerimi tamamlamaya çalışıyorum. Kuran okuyup kılamadığım namazlarımı kılıyorum. Hacı Boydat ve Şükrü Boydak gibi değerli insanlara hizmet ediyorum." 

Geçen hafta ismi değiştirilerek Erciyes Anadolu Holding yapılan Boydak Holding'in Genel Müdürü Memduh Boydak 15 Mart 2016’da tutuklanmış, 2018 yılında ise 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

"İTİBARIN OLDUĞU YERDE NAKİT PARANIN ÇOK KIYMETİ YOKTUR"

Memduh Boydak'ın diğer oğlu Berat Boydak ise babasıyla ilgili bir video paylaştı. Bir üniversitede konuşan Memduh Boydak videoda, “İtibarın olduğu yerde nakit paranın çok kıymeti yok arkadaşlar.” diyor.
<< Önceki Haber Memduh Boydak: 26 sene devletimize hizmet ettim, şimdi... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER