Memduh Boydak: Melikşah, yüzde yüz doluluk oranına ulaştı

Memduh Boydak: Melikşah, yüzde yüz doluluk oranına ulaştı

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi'nin kısa zamanda önemli başarılar elde ettiğini belirterek, bu başarılardan dolayı Kayserili hayırseverlere teşekkür etti. Boydak, başarı ile birlikte üniversitelerinin yüzde yüz doluluk oranına ulaşmasının da ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi.

Melikşah Üniversitesi 2014-2015 eğitim yılı güz ve bahar yarıyılı değerlendirme anketi sonuçlarına göre akademisyenlere ödüllerin verildiği 'Eğitimde Başarı Sertifikası' takdim töreni Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak ve Mütevelli Heyet üyeleri, akademisyenler ve idari kadronun katılımıyla gerçekleştirildi.

Memduh Boydak, üniversite yönetimi akademisyenler ve tüm üniversite çalışanlarının geçmiş Kurban Bayramı'nı kutlayarak yaptığı açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bildiğiniz gibi 2015-2016 öğretim yılı, aynı zamanda üniversitemizin kuruluşunun 7. yılı. Bu 7 yılda, Melikşah Üniversitesi birçok başarılara imza attı. Bu sene üniversitemiz öğrencilerden büyük bir ilgi görerek yüzde 100 doluluk oranına ulaşmıştır. Her yıl yayınlanan En Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi'nde de devlet üniversiteleri arasında 34. vakıf üniversiteleri arasında 10. sırada yer aldı. Aynı zamanda tercih edilme oranı ile de vakıf üniversiteleri arasında ilk 5'e girerek bizlere büyük bir onur ve gurur kaynağı olmuştur.

Buradan bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Kayserili hayırseverlerin desteği ile kurulan üniversitemizden bizlerin ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen iş adamlarının beklentileri doğrultusunda üniversitemiz başarılarını artırarak devam ettirmektedir. Mütevelli heyetim adına bu başarıların devamı adına daha fazla çalışmanızı daha fazla bilim üreterek ülkemizin gelişimine ve insanlığa üniversitemiz kuruluş amacına uygun bir şekilde hizmet etmenizi bekliyoruz."

Ödül töreninde eğitimde başarı sertifikası hakkında değerlendirmelerde bulunan Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat, şunları kaydetti: "Bugün üniversitemiz ve bizler için önemli bir gün. Bugün bizleri yalnız bırakmayan ve üniversitemize devamlı destek olan başta sayın başkanımız olmak üzere tüm mütevelli heyet üyelerine üniversitemiz için yaptıkları katkılar, fedakârlıklar ve katlandıkları sıkıntılar için teşekkür ediyorum. Bizlerin tabi en büyük hedefi bizlere emanet edilen ülkemiz ve dünyanın çocuklarına iyi bir eğitim vermek. Bu amaçla üniversitemizin eğitim kalitesini artırmak, her sene daha ileriye gitmek ve bir önceki seneden daha iyi olmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Bugünkü yaptığımız ödül töreni, öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermek ve toplumumuza, bulunduğumuz bölgeye ve ülkemize; ekonomik, sosyal ve kültürel olarak destek olmaktır."

Törende Melikşah Üniversitesi 2014-2015 eğitim yılı güz ve bahar yarıyılı değerlendirme anketi sonuçlarına göre akademisyenlere ödülleri Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri tarafından verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Memduh Boydak: Melikşah, yüzde yüz doluluk oranına ulaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER