Menteşe Belediyesi'nden öğrenim yardımı


Muğla'nın Menteşe Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere öğrenim yardımında bulunacak. Başvuruların 17 Ağustos ile 18 Eylül 2015 arasında, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılacağı bildirildi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, geçen yıl 374 öğrenciye öğrenim yardımında bulunduklarını söyledi. Belediye olarak çocukların ve gençlerin eğitimine katkı sağlayıp faydalı olmaya çalıştıklarını belirten Gümüş, "Sosyal projelerimiz içerisinde geçen yıl, ihtiyaç sahibi başarılı 374 öğrencimize öğrenim yardımında bulunduk. Bu yıl da imkânlarımız doğrultusunda ilk, orta, lise ve üniversiteli gençlerimizin eğitimlerine katkıda bulunacağız." dedi.

Başkan Gümüş, en önemli yatırımın çocuklar ve gençlere yatırım olduğunu ifade ederek, "Çünkü eğitime yapılan destek, hiçbir zaman boşa çıkmaz. Eğer bir çocuğumuzun dahi eğitimine katkı sağlayabiliyorsak, bir çocuğumuzun bile gelecekle ilgili hayallerini yeşertmeyi başarabiliyorsak, biz işte o zaman mutlu oluyoruz. Bu çocuk belki de gelecekte ülkemize, şehrimize, tüm insanlığa çok büyük katkılar sağlayacaktır. En azından kendi ayakları üzerinde durarak mutlu olacaktır. Biz bunu düşünüyor ve çocuklarımızın mutlu olması için gayret sarfediyoruz. Eğitime ve özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere sahip çıkmak bizim en büyük hedefimiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Menteşe Belediyesi'nden öğrenim yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER