Merhum Gazeteci Nazif Demirel anısına etkinlik düzenlenecek


Samsun basınının sevilen ismi merhum Gazeteci Nazif Demirel, ölümünün 7. yılında Samsun Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen etkinliklerle anılacak.

Bilardo tutkunu olan ve şair yönüyle de bilinen merhum Nazif Demirel'i anmak için 8-12 Aralık tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenleniyor. Bu amaçla Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde, Samsun Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Bilardo Federasyonu, merhum Gazeteci Nazif Demirel anısına 'Nazif Demirel Kulüplerarası 3 Bant Yükselme Ligi' müsabakaları Samsun'da yapılacak.

'USTALAR SAMSUN'DA BULUŞACAK'

Etkinliğe Türkiye'nin çeşitli illerinden 22 kulüp, 88 sporcuyla katılıyor. 15 milli hakemin görev yapacağı şampiyonada ilk üç sırayı alacak takımlar Türkiye 1. Ligi'ne yükselecekler. 8 Aralık 2015 Salı günü saat 10.00'da Nazif Demirel Kulüplerarası 3 bant yükselme ligi müsabakaları 19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi'nde Billiards Club'de başlayacak. Aynı günün akşamı saat 20.00'de İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ev sahipliğinde şampiyonaya katılan tüm yönetici, sporcu ve protokolün iştirakiyle İlkadım'daki Acem Tekkesi'nde bir tanıtım kokteyli verilecek.

'ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT'

9 Aralık 2015 Çarşamba günü sabah saat 10.00'da gazeteci arkadaşları, ailesi ve yakınları Kıranköy Mezarlığı'ndaki Nazif Demirel'in mezarını ziyaret edecek. Aynı gün müsabakası olmayan sporcu ve yöneticilere Samsun'un tanıtımı yapılacak, Bandırma Vapuru gezilecek. Akşam saat 17.30'da merhum Nazif Demirel ve rahmete ermiş gazeteci ve tüm şehitler için 56'lardaki Esenevler Camisinde mevlüt okutulacak. Etkinlikler Samsun Gazeteciler Cemiyetinde devam edecek. Nazif Demirel'i anma etkinlikleri 12 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 14.00'de yapılacak final müsabakasının ardından aynı yerde yapılacak ödül töreniyle sona erecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Merhum Gazeteci Nazif Demirel anısına etkinlik düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER