Mersin'de öğrencilerin bursu ay sonunda yatacak


Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin'de ikamet eden ve 4 yıllık üniversite kazanarak birinci sınıfa başlayan öğrencilerin öğrenim yardımları ay sonunda öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlanacak.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için her türlü desteği vereceklerini belirtti. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılında 8 bin 300 öğrenciye öğrenim desteği verdiklerini anlatan Kocamaz "Mersin'de ikamet edip üniversiteyi kazanmış çocuklarımıza sağlamış olduğumuz bu öğrenim yardımıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim hayatlarında katkı sağlıyoruz. Onlar bizim yarınımız." dedi.

Eğitime verilen desteğin geleceğe yatırım olduğunu her fırsatta vurgulayan Başkan Kocamaz, önümüzdeki yıllarda da bu uygulamayı sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen öğrenim yardımının yaklaşık 300 TL'lik kısmı 30 Kasım 2015 tarihinde öğrencilerin hesabına yatırılacağı belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Mersin'de öğrencilerin bursu ay sonunda yatacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER