Mersin İdmanyurdu'nda hedef Gençlerbirliği


Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, gün geçtikçe daha iyi oymaya başlayan takımlarının Gençlerbirliği'ni yenerek galibiyet serisine başlamak istediğini söyledi.

Mersin İdmanyurdu, cuma günü oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürürken, kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem umutlu konuştu. Gençlerbirliği maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlandıklarını söyleyen Erdem, "Takımımızın son haftalarda Bülent Korkmaz ile birlikte bir çıkış yakaladığı tartışılmaz. İyi futbol ve mücadeleci oyunumuza rağmen şanssız bir şekilde maçlardan galip gelemedik. Ancak takımın her geçen gün form grafiğinin yükseldiğini herkes görüyor. Gençlerbirliği karşısında iyi futbolumuzun bu sefer 3 puan ile süslemek istiyoruz." dedi.

Gençlerbirliği'nin ligin iyi futbol sergileyen ekipleri arasında olduğunu kaydeden Erdem, "Bizim açımızdan zor bir maç olacak. Ancak kazanmaya daha fazla ihtiyacı olan taraf biziz. Artık şanssızlığımızı kırıp 3 puan alarak seri galibiyetlere başlamak istiyoruz. Takım olarak da bu güce sahibiz. Ben inanıyorum ki bir galibiyet ile bütün takımın doğası değişecek ve ligin üst sıralarını zorlayan bir ekip haline geleceğiz." şeklinde konuştu.
hedef-Genclerbirligi-1931593.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu'nda hedef Gençlerbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER