Mersinli iş kadınlarından 'yerel esnaftan alışveriş yapın' çağrısı

Mersinli iş kadınlarından 'yerel esnaftan alışveriş yapın' çağrısı

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Kadınlar Kurulu üyeleri vatandaşlara yerel esnaflardan alışveriş yapın çağrısında bulundu.

Mersin GİAD Kadınlar Kurulu üyeleri dev AVM'ler ve zincir marketler karşısında büyük zorluklar yaşayan yerel esnafın daha güçlü olabilmesi için ayın bir günü daha önceden belirlenen bir yerel esnaftan alışveriş yapıyorlar. Vatandaşlara da çağrıda bulunan dernek üyeleri proje kapsamında alışveriş yaptıkları ilk esnaf bir mahalle bakkalı oldu. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği projede, Mersin GİAD üyeleri gün içerisinde mahalle bakkalına giderek alışveriş yaptı.

Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, dernek olarak yerel esnafa küçük bir katkıda bulunurken, bir taraftan da desteklenmesi gerektiği mesajını verdiklerini belirtti. Üyelerinin ve çocuklarının yerel esnaftan alışveriş yapmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini düşünerek bu projeyi başlattıklarını anlatan İzol, "Önümüzdeki günlerde bir manavdan, ya da bir terziden alışveriş yaparak yerel esnafımızın kalkınmasına küçük bir katkı sunarken, dikkatleri bu noktaya çekmeyi hedefliyoruz. Projemize üyelerimizden de büyük destek geldi" diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Mersinli iş kadınlarından 'yerel esnaftan alışveriş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER