MetroPoll'ün sahibi Özer Sencar'dan Cihan'a övgü


Seçim sonuçlarını değerlendiren MetroPoll Araştırma Şirketi sahibi Prof. Dr. Özer Sencar, bütün siber saldırılara rağmen seçim sonuçlarını doğru ve tarafsız bir şekilde veren Cihan Haber Ajansı'nı (Cihan) seçimin kazananları arasında gösterdi.

CNN Türk'te seçim sonuçlarını değerlendiren Özer Sencar, Seçimlerin kazananlarını ve kaybedenlerini özetlediği açıklamasında önemli değerlendirmelerde bulundu. Sencar, AK Parti'nin seçimleri kaybetmesinde Twitter fenomeni Fuatavni'nin de önemli bir etkisi olduğunu ifade etti.

Öte yandan Sencar, seçimlerin kazananları arasında, bütün siber saldırılara rağmen seçim sonuçları doğru ve tarafsız bir şekilde veren Cihan Haber Ajansını övdü. Sencar, "Ben şahsen seçim sonuçlarını yürüten televizyonların gece saat 12'ye doğru seçimin sonucunu belirlediklerini ve seçim gecesi olabilecek her türlü dedikodu ve olayları önlediklerini gördüm. Yani büyük bir seçim neredeyse 5-6 saatlik bir süre içerisinde medyanın özel gayretleriyle, bu arada Cihan Haber Ajansı'nı iletmek isterim çünkü Anadolu Ajansı'nın verileri son ana kadar sürekli AK Parti oylarının sanki gözetir bir havası vardı." açıklamasını yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber MetroPoll'ün sahibi Özer Sencar'dan Cihan'a övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER