MHP İzmir adayı Tanrıkulu: AKP iktidarına 1 Kasım'da yol görünüyor


Seçim çalışmalarına devam eden MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin ardından Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Esnaf ve sanayicinin sıkıntılarını dinleyen Tanrıkulu, çözüm olarak 1 Kasım'da herkesi oy vermeye davet etti. İki ziyarette de ekonomik istikrarın sağlanması gerektiğine yönelik düşünceler aktarılırken sanayici ve işadamları, seçimden sonra ivedilikle bir hükümet kurulması gerektiğini belirtti.

1 Kasım seçimlerinin ülke açısından hayati bir öneme sahip olduğunun altını çizen Tanrıkulu, "Türk milletinin tekrardan Kuvayi Milliye ruhu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı zafer ile aynı ruhu yaşayıp 1 Kasım'da Türkiye'yi aydınlığa çıkarmanın tek yolu oy kullanmaktır. 1 Kasım sabahı tüm vatandaşları sandık başına davet ediyoruz. Oylarımıza sahip çıkalım. Sandıklarımızın gerekirse başından ayrılmayalım. Bu ülkede, yaşadığımız bir saati bile geri almayarak çalan bir zihniyet var. Bu sebeple tek bir oy namustur." diyerek, 1 Kasım seçimlerinde katılım rekoru kırılmasını arzu ettiğini söyledi. Bu seçimlerin Türk milleti adına büyük bir önem arz ettiğini belirten Tanrıkulu, "Ülkemiz kaos ve terör olayları ile sarsılmakta. Tek bir kişi, iktidar olma uğruna onlarca sivilimizi katledip 178 Mehmetçiğimizi şehit etmiştir. Böylesi kanlı siyaseti kendine benimsemiş olan bu zihniyetten ülkemizi kurtarmak için 1 Kasım'da tüm milletimizi sandığa davet ediyoruz." dedi.

7 Haziran seçiminden sonra hiçbir şekilde koalisyon hükümetinin kurulmamasına yönelik bazı sorular aldığını söyleyen MHP Milletvekili Tanrıkulu, "Biz her partiye kapımızı açarız ancak Kandil'deki hain terör örgütü PKK ile bağlantısı olan hiçbir siyasi uzantıya cevap vermeyiz. Biz 2008'den sonra başlayan sözde çözüm sürecinin, bir çözülme süreci olduğunu defalarca söyledik. Bize her türlü laf söylendi. Bu ülkede MHP'yi sigorta olarak görüyorlar ancak bu kez poliçe olarak görelim ve ülkemizi bu terör batağından kurtaralım. Birçok ülkede farklı din, dil, ırk ve mezheplere mensup insanlar siyaset yapmaktadır. Bulgaristan'da Türklerin var olduğu bir parti, meclise ciddi oy kazanarak katılıyor. Onlardan birisi, 'Biz Bulgaristan'ın şurasını Edirne'ye bağlayalım.' diyor mu? Ama burada HDP böyle değil. HDP'nin zihniyeti belli. Bu ülkede kardeşi kardeşe küstürenler, şimdi akıttıkları kanın hesabını nasıl veririz diye düşünürler. MHP iktidara geldiği takdirde, akıtılan kanların her bir damlasının hesabı sorulacak. HDP, PKK terör örgütünden soyutlanmadığı sürece bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Biz bu ülkede bize düşen her görevi yerine getirmekle gurur duyar, bu ülke için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız ancak kendisini Türkiye partisi olarak görmeyip Anayasa ve hukuka aykırı davranışlar gösteren, hain terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı ile görüşmemiz mümkün olamaz." şeklinde konuştu.AKP-iktidarina-1-Kasimda-yol-gorunuyor-1924247.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber MHP İzmir adayı Tanrıkulu: AKP iktidarına 1 Kasım'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER