MHP'li Ersoy: Bugün adaleti tanımayanlara da adaletli davranacağız


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, iktidarları dönemlerinde adaleti tanımayan kim olursa olsun, adalete riayet ederek hesap soracaklarını belirtti. Ersoy, "Toplumun tamamının birlikteliği ile edeple, ahlakla, sevgiyle, yunusça, Mevlana'ca, Hacıbektaş'ça bir anlayışla yönetmek istiyoruz. Bu nedenle toplumu germeden, önce ülkem düsturuyla hareket ediyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde seçim bürosunun açılışında partililere seslendi. Milletvekili Ruhi Ersoy, pazarda seçim çalışması sırasında yaşadığı bir anısını anlattı. Bir yaşlı kadına torunu için hediye verildiğinde, yaşlı kadının 'helal mi, haram mı' diye sorduğunu belirten Milletvekili Ersoy, iktidar olduklarında ve her zaman dürüstlük ilkesi ile hareket etmek istediklerini söyledi. Milletvekili Ersoy, iktidarın güdümünde bu devranın böyle gideceğini zannedenlerin, bu devranın böyle gitmeyeceğini hesap ederek hareket etmelerini tavsiye etti. Ersoy, " Bugünkü sıfatları ne olursa olsun belediye başkanı, müdür, şef, mühendis, iş adamı ve partizanca hareket ederek insanları ezen kim olursa olsun, iktidarımızda adalete riayet ederek hesap soracağız. Bizim şefkatimize o gün ihtiyaç duyacaksınız." dedi.

Milletvekili Ruhi Ersoy, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin siyah çantasında ne olduğunu televizyon programında sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın öğrendiğini, ancak Türk milletinin, Dolmabahçe'deki 10 maddeyi ve Oslo müzakerelerinde ne konuşulduğunu ve 'ver başkanlığı, al federasyonluğu' pazarlığını bilmediğini ifade etti. Ersoy, şunları kaydetti: "Akşam, sabah organizasyonlarla milleti sokaklara dökerek, milleti galeyana getirerek kutuplaşmayı derinleştirerek çok çabuk iktidar yolu açılabilir. Ama biz toplumu kutuplaştırmayı istemiyoruz. Toplumun tamamının birlikteliği ile edeple, ahlakla, sevgiyle, yunusça, Mevlana'ca, Hacıbektaş'ça bir anlayışla yönetmek istiyoruz. Bu nedenle toplumu germeden, önce ülkem düsturuyla hareket ediyoruz."

Milletvekili Ruhi Ersoy, ihtiyaç yüzünden AK Parti'ye oy veren vatandaşların endişe etmemelerini isteyerek, sosyal hakları daha fazla vereceklerini söyledi. Ersoy, AK Parti'nin zamanında üretim, teknoloji ve tarımda bir gelişme olmadığı için, Reza'nın ve Katar'ın sıcak paraları kullanarak ekonomide biraz rahatlamanın olduğunu ancak, karanın bittiğini ve denizde yüzme bilenlerin yola devam ettiği örneğini vererek ekonominin kötüye gittiğini savundu. Ersoy, pazarda 'harama, helale' dikkat eden vatandaşlardan, 17/25 Aralık, ayakkabı kutularının ve illegal gayri meşru yollarla zengin olanlara hesap sormalarını istedi.

Öte yandan Ahmet Davutoğlu'nun sarayın karşısında dik durması ve Bülent Arınç'ın ifadesiyle AK Parti'nin nefis muhasebesi yapması için AK Partili seçmenlere seslenen Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP'ye oy vermelerini istedi. Ersoy, Türkiye'nin geleceği için ellerini değil gövdelerini taşın altına koyacaklarını belirterek, seçmenlerinden çok çalışmalarını istedi.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Ersoy: Bugün adaleti tanımayanlara da adaletli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER