MHP'li Karadağ: Kaymakam ve valiler, AKP hükümetinin bir neferi gibi çalışıyor

MHP'li Karadağ: Kaymakam ve valiler, AKP hükümetinin bir neferi gibi çalışıyor

MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, kaymakam ve valilerin AKP hükümetinin bir neferi gibi çalıştığını söyleyerek, "Devlet sadece AKP'nin bir yan kuruluşuymuş gibi işlev yapıyor." dedi.

7 Haziran seçimleriyle ilgili açıklama yapan MHP'li Karadağ, mevcut iktidarın ömrünü tamamladığını, bunun da bir ay sonra sandıkta görüleceğini vurguladı. Siyasi iktidarın, ülkede devlet yapısı ve erkleri bozduğunu söyleyen Karadağ, "Bugün bürokrasi, valiler ve kaymakamlar, AKP'nin bir neferi gibi çalışıyor. Devlet sadece AKP'nin bir yan kuruluşuymuş gibi işlev yapıyor. En basitinden bir yere geçici işçi olarak girmek için bile AKP'ye üye olma şartı getirilmiş durumda. MHP olarak biz iktidara geldiğimizde devleti bütün vatandaşlara eşit hale getireceğiz. Devlet vatandaşları arasında, şucu bucu diye ayrım yapmayacak. Herkese eşit mesafede duracak." diye konuştu.

Vatandaşların mevcut iktidarı dini söylemlerine bakarak onları iyi bir insan olarak gördüğünü ve oy vererek iktidara getirdiğini kaydeden Karadağ, 2014 yılı Aralık ayında ağızlarından din ve imanla ilgili cümleleri düşürmeyenlerin evlerindeki ayakkabı kutularından milyon dolarlar çıktığının milletçe görüldüğünü vurguladı. Bakan çocuklarının evlerinde para sayma makineleri ve çelik para kasaları çıktığını dile getiren Karadağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdiki Cumhurbaşkanının oğlu babasını arayarak '30 milyon Euro daha var, ne yapayım?' diye sorduğunu duydu. Allah bize 'benim karşıma kul hakkıyla gelmeyin, benim hakkım olursa af edebilirim ama kul hakkını affetmem' diyor. Şimdi bu evlerde çıkanlar sizin bizim haklarımız değil mi?"

CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Karadağ: Kaymakam ve valiler, AKP hükümetinin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER