MHP'li Korkmaz: AKP'nin bu sefer milleti kandırmasına izin vermeyeceğiz

MHP'li Korkmaz: AKP'nin bu sefer milleti kandırmasına izin vermeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, AK Parti'nin bu defa milleti kandırmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Koalisyonun kurulmasını kimin istemediğini Bülent Arınç'ın bir partilisinin ağzından kamuoyuna anlattığını ifade eden Korkmaz, "Allah'tan korkun, hala bu milletin karşısına çıkıp, yalanlar söylüyorsunuz." dedi.

MHP'li Korkmaz, Kayseri'de yaptığı değerlendirmede, AKP Milletvekili Yaşar Karayel'in oğlunun aday gösterilmesinin parti teşkilatlarına haksızlık olduğunu belirterek, "MHP olarak her zaman mazlumun yanındayız. Babadan oğula adaylık sistemine AKP'liler ses çıkarmayacak mı? Bunun yanında Başbuğumuz'a dil uzatan ancak bütün gayretlerine rağmen üstü acımasızca çizilen Kemal Tekden, 1 Kasım'da hangi partiye oy verecek? Doğrusu merak ediyoruz." diye konuştu.

MHP Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim ile birlikte ülkenin huzura kavuşacağını, çünkü milletin AKP'ye gereken cevabı bu kez anlayacağı dilden vereceğini belirtti. AKP yönetiminin, saray zorlaması ve koltuk sevdası ile ülkeyi seçime götürdüğünü belirten Korkmaz, şunları söyledi: "Şimdi çıkmışlar, millete 'Biz koalisyon istedik, ama MHP istemedi' diyorlar. Bunu söylerken Allah'tan da korkmuyorlar. Biz ne dedik onlara? AKP'ye dedik ki, Anayasa'nın ilk 4 maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Sonra ihanet süreci dediğimiz çözüm süreci bitecek. 17-25 süreci ile birlikte ülkede yetim hakkı yiyen, yolsuzluk, hırsızlık yapanlar adalete hesap verecek. Yetki ve sorumluluklarını ısrarla çiğneyen, hiçbir kural tanımayan Cumhurbaşkanı, Anayasal sınırlarına çekilecek. Şimdi bu şartların hangisi koalisyona engel? Çözüm süreci bitti diyen sizler değil misiniz? O zaman neden hala koalisyonu biz istedik, onlar engel oldu diyordunuz. Allah'tan korkun Allah'tan."

"Yolsuzluğun araştırılmasını istemiyorsunuz, çünkü adresin kime çıkacağı belli" diyen Korkmaz, şöyle devam etti: "Hukuk tanımazlığa dur diyemiyorsunuz çünkü lideriniz belli. Şimdi çıkmış bu milleti kandırmaya çalışıyorsunuz. Koalisyonun neden kurulmadığını, üzerini çizdiğiniz Bülent Arınç'a sorun. Ne diyordu Arınç, aylık itiraf programında: 'Kocaeli'nden geldi bir milletvekili arkadaşımız. Köylere çıkmaya başladı. AK Partililerin olduğu bir yerde, 'Niye hükümet kurmadınız' diye sordular. Milletvekili arkadaşımız da demiş ki, 'Görmediniz mi, şu kadar uğraştık, ona gittik, buna gittik, bizimle hükümet kurmadılar' AK Partilinin verdiği cevap şu; 'Bizi aldatmayın, biz her şeyi görüyoruz. 4 günde kırlangıç bile yuvasını yapar. Siz 40 günde bir hükümet kuramadınız' Şimdi soruyorum milletimize kim yalan söylüyor, kim bu milleti aldatıyor? Her şey ortada değil mi?" CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Korkmaz: AKP'nin bu sefer milleti kandırmasına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER