MHP Milletvekili Ok: Yaptırdıkları Silivri'ye AKP yöneticileri girecek

MHP Milletvekili Ok: Yaptırdıkları Silivri'ye AKP yöneticileri girecek

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, seçim çalışmaları için geldiği Edremit ilçesinde milletvekili adaylarını ve esnafı ziyaret etti. MHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte yaptığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Ok, MHP Edremit İlçe Teşkilatı'ndan ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, canlı bomba ve basına baskı konusundaki sözlerine değinerek, "Başbakan'ın açıklamalarını iki şekilde değerlendirmek lazım. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı olarak değerlendirdiğimizde, gerçekten utanç verici, yüz kızartıcı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti, böyle bir başbakanı ve böyle bir yönetimi haketmiyor ama rahmetle yâd edelim, Levent Kırca gibi espri amaçlı bir tiyatral faaliyette bunlar söylendiğinde, gerçekten çok komik olur. Dolayısıyla Başbakanımız, bahsettiğim ikinci alanda, Başbakan olarak değil de bir tiyatrocu olarak eğer hocalığının sonunda, profesörlüğünün sonunda böyle bir meslek icra edecek olursa bu yeteneklerini de Türkiye görmüş oldu ama Başbakan olarak Türkiye'yi yönetemeyeceği ortada. İnşallah artık sayılı günlerin kaldığı 1 Kasım'da Türkiye, böyle bir başbakandan, AKP yönetiminden kurtulacak." dedi.

İsmail Ok, gazetecilerin tutuklanması hakkındaki bir soruya ise şöyle cevap verdi: "Maalesef Türkiye, AKP yönetimindeki uygulamalarıyla tam bir üçüncü dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor. Yaşanan olaylar, terör olayları dolayısıyla çok üzülerek söylüyoruz, bir Afganistan, bir Ortadoğu ülkesi olmakta, insanların can güvenliği ortadan kalkmakta. Tabii bu yaşananlardan dolayı hükümet de gerçekleri örtmek, halkın gerçek, objektif, yaşanan olaylardan haberdar olmasını önlemek için çok ama çok havuz medyasının dışındaki, gerçek medyacılık yapan bütün basın mensuplarına her alanda, her türlü engellemeyi yapmakta: darp başta olmak üzere, şiddet başta olmak üzere. Hapishaneye de birçok maalesef, sırf hükümeti eleştirdiği için atılan basın mensupları var ama 1 Kasım'da hükümet, bu milletin vicdanında mahkum oldu, sandıklarda mahkum olacak, çıkamayacak ve 1 Kasım'da halkın beklediği MHP, halkın desteğiyle iktidar olacak ve Türkiye'de yepyeni bir dönem başlayacak. Gerçek özgürlükler, gerçekten bu memleketi sevenlerin baş tacı edileceği, hainlerin de, teröristlerin de en şiddetli şekilde cezalandırılacağı, kısacası adaletin de, ödülün de, çalışanın çalışmayanın, su testisini taşıyanla kıranın belli olacağı yeni bir dönem başlayacaktır. Bu sultanlık, padişahlık dönemi bittiğinde, medya üzerindeki baskı kendiliğinden zaten kalkacak. Yaptırdıkları Silivri'ye, masum insanları tıktıkları Silivri'ye, bu zulüm ve baskı rejimini uygulayan AKP iktidarının yöneticileri girecektir, bu adalet tecelli edecektir. Türkiye'de hukuk hakim olacaktır, hiç merak etmeyin. Silivri'ye kesinlikle AKP yöneticileri girecektir." CİHAN
<< Önceki Haber MHP Milletvekili Ok: Yaptırdıkları Silivri'ye AKP yöneticileri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER