Minik öğrenciler, Keloğlan masalları kahramanlarıyla tanıştı

Minik öğrenciler, Keloğlan masalları kahramanlarıyla tanıştı

Öğrenciler, Keloğlan masallarının kahramanı arkadaşları Örgülü, Kara, Karavezir, Huysuz, Cadı ve Bilgecan Dede ile Antalya Manavgat'ta bir araya geldi.

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, öğrencileri, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde Murat Bayar Sanat Merkezi'nin sahnelediği Keloğlan Masalları Müzikali'yle buluşturdu. Öğrenciler, çizgi filmde gördükleri Keloğlan masal kahramanı ve arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya, çocukların ve ruh ,beden ve hayal dünyası gelişimine katlı sağlayacak bu tür etkinliklere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Öte yandan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri 'Anne Gözün Arkada Kalmasın Projesi' kapsamında Milli Egemenlik İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerini polis-öğrenci kaynaşmasının gelişmesi için minikleri İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde Keloğlan Masalları Müzikali'nde masal kahramanlarıyla bir araya getirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Minik öğrenciler, Keloğlan masalları kahramanlarıyla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER