MİT mensubunun vurduğu anne kurtarılamadı, organları umut oldu

MİT mensubu Kenan Ş.'nin vurduğu Seçil S. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MİT mensubunun vurduğu anne kurtarılamadı, organları umut oldu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, üç gün önce Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 45 yaşındaki Kenan Ş. tarafından vurulan Seçil S. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Seçil Ş.’nin organları 3 kişiye nakledilecek.

Gemlik'te cinnet geçiren Kenan S. 10 yaşındaki kızı Eda ile eşi Seçil Ş.'yi (37) silahıyla vurduktan sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etmişti. MİT mensubu ile kızı olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan eşi Seçil Ş. ise ambulansla kaldırıldığı Gemlik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Beyin ölümü gerçekleşen annenin, organlarının alınabilmesi için Bursa Bölge Organ Nakli Koordinatörleri aile ile görüşme yaptı. Ailenin kabul etmesiyle annenin 2 böbrek ve karaciğerinin alınmasına karar verildi. Organların, nakil bekleyen 3 kişiye nakledileceği bildirildi.

OLAY
Olay 3 gün önce 02.00 sıralarında Gemlik Dr. Ziya Kaya Mahallesi 4 No'lu Aralık Sokak'ta meydana geldi. Kenan Ş.'nin, tayini Erzurum'dan İzmir'e çıkınca yaklaşık bir aydır kayınpederi Osman S.'nin yanında kalan eşi ve kızının yanına geldiği öğrenildi. 10 gündür kayınpederinde kalan Kenan Ş., bilinmeyen bir sebeple tabancasıyla eşi ve 10 yaşındaki kızını kafasından vurdu. Aynı silahla kendi kafasına da ateş eden Kenan Ş. ile küçük kızı olay yerinde can verdi. Yan odada dedesi ile uyuyan lise öğrencisi Eren Ş. İse ağır yaralandı.

CİHAN
<< Önceki Haber MİT mensubunun vurduğu anne kurtarılamadı, organları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER