Dünya şampiyonuna bir ödül de Başkan'dan

Dünya şampiyonuna bir ödül de Başkan'dan

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası finallerinde Türkiye'ye altın madalya kazandıran Kayserili Okçu Demir Elmaağaçlı'yı ödüllendirdi. Dünya Şampiyonu sporcunun ziyaretinde okçuluğa büyük önem verdiğini belirten Başkan Çelik, yeni şampiyonlar yetişmesi için tesis kuracaklarını söyledi.

Dünya Şampiyonu sporcu Demir Elmaağaçlı, Gençlik Hizmetleri-Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Okçuluk İl Temsilcisi Üstün Tuncer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, spora ve sporcuya verdiği destekler nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür ederek, "Göreve geldiğiniz günden itibaren her zaman sporun, sporcunun ve gençliğin yanında oldunuz. Onlara hem ağabeylik, hem liderlik yapıyor, hem de maddi manevi desteklerinizi sürdürüyorsunuz. Tesisleşme bakımından da çok büyük hizmetleriniz var. Bunlardan dolayı minnettarız. Marka şehre marka sporcular gerekiyor." dedi.

Başkan Mustafa Çelik de, Dünya Şampiyonu Demir Elmaağaçlı'yı kutlayarak şunları kaydetti: "Ata sporumuz olan okçulukta demir gibi bileği ile şampiyon olmasından dolayı tebrik ediyorum. Belediye başkanı olduktan sonra bir hedefimiz olduğunu belirtmiştim. Amatör sporu destekleyeceğiz; ama özellikle de okçuluk belediyemizin resmi sporu olacak. Millet olarak da okçuluğa çok yatkınız. Demir kardeşimiz şampiyon olarak görüşümüzü ispat etti. Tesisleşme konusunda da Türkiye'nin sayılı okçuluk tesisini Kayseri'de kuracağız. İnşallah Demir gibi birçok şampiyonun yetişmesini sağlayacağız."

Milli Sporcu Demir Elmaağaçlı da en büyük hedefi olan dünya şampiyonluğuna ulaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek bu hedefe ulaşmasında kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Ziyarette Başkan Mustafa Çelik, Dünya Şampiyonu sporcuyu altınla ödüllendirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Dünya şampiyonuna bir ödül de Başkan'dan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER