Mondi Melikşah, Acıbadem Üniversitesi maçına hazırlanıyor

Mondi Melikşah, Acıbadem Üniversitesi maçına hazırlanıyor

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 6. haftasında deplasmanda Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak olan Mondi Melikşah Üniversitesi maçın hazırlıklarına başladı.

Recep Mamur Spor Salonu'nda baş antrenör Alaeddin Yakan yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Yakan, oyuncularına Acıbadem Üniversitesi maçının önemini anlattı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk bölümünde oyuncular taktik ağırlıklı çalışma yaparken, antrenmanın ikinci bölümünde ise şut çalışması yaptılar. Antrenman sonrası konuşan baş antrenör Alaeddin Yakan: "Basketbolun doğrularını yapıp Acıbadem Üniversitesi maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Koç Yakan, şöyle devam etti; "Bu hafta ligin önemli takımlarından biriyle oynayacağız. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Bu bilinçle maçın hazırlıklarına başladık. İyi hazırlanıp bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek itiyoruz. Takım olarak iyi savunma yapıyoruz. Hücumda iyi top paylaşıyoruz. Bu özelliklerimizi sahaya yansıttığımız zaman Acıbadem Üniversitesi maçından iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum."

Turuncu beyazlı ekip Acıbadem Üniversitesi maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Mondi Melikşah, Acıbadem Üniversitesi maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER