Mourinho ne zaman büyük konuşsa eleniyor

İngiltere Federasyon Kupası'nda Bradford City, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Paris Saint Germain için küçümseyici ifadeler kullanan Chelsea Teknik Direktörü Mourinho, iki kupada da erken havlu attı

Mourinho ne zaman büyük konuşsa eleniyor

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'deki ikinci döneminde sezona iddialı başlayan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, rakiplerini küçümseyen demeçler verdiği UEFA Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Federasyon Kupası'na veda etti.
               Londra temsilcisi, İngiltere Federasyon Kupası (The FA Cup) 4. turunda Bradford City takımıyla eşleşti. Portekizli teknik adam, ocak ayında oynanan maçtan önce yaptığı açıklamada, "Bradford City'e elenirsek bizim için rezillik olur" ifadelerini kullandı.
               Stamford Bridge Stadı'nda Birinci Lig (Championship) ekiplerinden Bradford'u ağırlayan Chelsea, Cahill ve Ramires'in golleriyle 2-0 öne geçti. Stead ile 41. dakikada farkı bire indiren, 75. dakikada ise Morais ile beraberliği yakalayan konuk ekip, karşılaşmanın son 10 dakikasında Halliday ve Yeates'in golleriyle güçlü rakibini 4-2 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.
               52 yaşındaki Mourinho, iddialı açıklamalarından birini de Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımıyla oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçından önce yaptı.
               Chelsea'nin yaptığı antrenmanların bile Fransız ekibinin ligde oynadığı maçlardan daha zor olduğunu savunan Mourinho'nun öğrencileri, 31. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden PSG'ye uzatmalar sonunda boyun eğdi.
               1-1 biten ilk maçın rövanşında rakibiyle 2-2 berabere kalan Fransız ekibi, deplasmanda atılan gol avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
         
            PSG geçen yılın rövanşını da aldı
               "Devler Ligi"nde geçen yıl da Chelsea ile eşleşen ve çeyrek finalde kupaya veda eden PSG, bir sezon sonra Londra ekibinden rövanşı aldı.
               Geçen yıl sahasında oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan PSG, rövanş maçında Stamford Bridge Stadı'nda 2-0 mağlup olmuş ve Chelsea deplasmanda attığı golün avantajıyla yarı finale yükselmişti.
               2-2 biten dünkü mücadelede gol atan Hazard ve David Luiz, geçen yıl 3-1 sona eren ilk maçta da fileleri havalandırmıştı. Hazard takımının tek golünü penaltıdan kaydederken, o dönem Chelsea forması giyen Brezilyalı David Luiz, kendi kalesine gol atmıştı.
<< Önceki Haber Mourinho ne zaman büyük konuşsa eleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER