Nani: Futbolcu olmasaydım Capoeira yapıyor olurdum


Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Nani, "Futbolcu olmasaydım, Capoeira (Brezilya'nın müzik ve spor içeren dövüş sporu) yapıyor olurdum." dedi.

Bir dönem capoeria grubuna katılarak en iyilerden biri olduğunu belirten Nani, "Ama futbol hayalim her zaman ilk sırada geliyordu ve futbolu tercih ettim. Bizde 'Tanrı her zaman senin için bir şeyler planlar' derler. Ben de Sporting'le antrenmanlara çıkarak fırsat buldum." ifadelerini kullandı.

UEFA.com'a açıklamalarda bulunan Luis Nani, 2007'de Manchester United'a transfer olduğunda ilk olarak Ronaldo ve Anderson'la aynı evde yaşadığını anlatarak, şöyle konuştu: "Bu sizin için önemli bir şey. Biz çok gençtik ve (Ronaldo) tüm tecrübeye sahipti. İngiltere'de caddeleri, kameraları, trafik kurallarını, her şeyle nasıl başa çıkabileceğini biliyordu. Bana çok yardım etti ve antrenmanlarda da tavsiyelerde bulundu. Kendi ülkemden bir takım arkadaşının yardım etmesi bize biraz daha güven aşıladı."

2008'de Şampiyonlar Ligi'nde oyuna sonradan girip penaltıdan gol atmasını da değerlendiren Nani, "Büyük bir kulübün başarı hikayesinde payım olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor. Harika bir tecrübeydi. Gençlere de oynamadıkları zaman bile hazır olmaları gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir gün, bir maçta, beş dakika içinde hayatınız değişebilir." dedi.

HAYALLERİMİN PEŞİNDEN GİDEBİLECEĞİM BİR TAKIMDA OYNAMAK İÇİN FENERBAHÇE'YE GELDİM

Fenerbahçe'ye transferinin sorulması üzerine Nani, "Fenerbahçe burada büyük bir kulüp ve büyük tutkuları var. Ben de tutkuları olan bir oyuncuyum. Her zaman kazanmak istiyorum. Şampiyon olmayı seviyorum. İyi futbol oynamaya devam edebileceğim ve hayallerimin peşinden gidebileceğim bir takımda oynamak istedim ve Fenerbahçe'de bunu yapabildiğim için buraya geldim." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Nani: Futbolcu olmasaydım Capoeira yapıyor olurdum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER