Nizamiye Koleji'nde bahar şenliği coşkusu

Nizamiye Koleji'nde bahar şenliği coşkusu

Ağrı Özel Nizamiye Koleji, öğrenci ve velileri için Bahar Şenliği düzenledi. Kolej, özel olarak getirttiği şişme havuz, kaykay, tırmanma merdiveni, trambolin ve evcikler ile öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Sabah başlayan bahar şenliği akşama kadar sürdü. Öğrenci, öğretmen ve velilerle başlayan yumurta yarışı, top sektirme, deve güreşi, çuval yarışı, halat çekme, yoğurt içinde elma yeme, çift kişilik ayak bağlama yarışı ve diğer etkinlikler şenliği coşturdu. Yarışmaların ardından derecelere girenlere çeşitli hediyeler verildi. Zengin ikramların da yapıldığı Bahar Şenliği öğrenci, veli ve ailelerin akınına uğradı.

Şenlik ile ailelerin sohbet, kaynaşma ve tanışmalarına vesile olunduğunu belirten Bahar Şenliği Koordinatörü Şükrü Akkaya, etkinlikler ile streslerin de atıldığını anlattı. Yıl boyunca eğitim ve öğretimin ardından böylesi etkinliklerin bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Akkaya, okul, veli ve ailelerini bir araya getirmek için bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Okul velilerinden Yunus İşcan da düzenlenen Bahar Şenliği için teşekkür ederek, hem kendileri, hem çocukları için güzel bir gün geçirildiğini dile getirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Nizamiye Koleji'nde bahar şenliği coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER