NTV Ankara Temsilciliği önünde polisle arbede


NTV Ankara Temsilciliği önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis arasında arbede yaşandı. Polis, yolu kapatan gruba plastik mermiyle müdahalede bulundu.

Kendilerine Ankara Barış Bloku adını veren bir grup, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşanan olaylar nedeniyle yayın politikasını protesto için Çankaya Nene Hatun Caddesi'ndeki NTV Ankara Temsilciliği önünde bir araya geldi. Grup, 'İstikrarınız, Paris'te, Cizre'de, Nusaybin'de öldürüyor' pankartı açtı. Eylem nedeniyle televizyon binası önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Toplanan grup NTV binası önünde basın açıklaması yapmak istedi. Gruba izin vermeyen polis, açıklamanın yolun karşısında yapılmasını istedi. Bunun üzerine caddeyi kapatan grup ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında polis gruba plastik mermi ile müdahalede bulundu. Kısa süreli müdahalenin ardından yolun bir kısmını trafiğe açan grup, açıklama yaptı. Yapılan açıklamada NTV'nin Diyarbakır'ın Silvan ilçesi başta olmak üzere yaptığı yayınlar eleştirildi.

Açıklamanın ardından grup üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı. CİHAN
<< Önceki Haber NTV Ankara Temsilciliği önünde polisle arbede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER