Numan Kurtulmuş'tan yeni 'İBB' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terör örgütleriyle irtibatlı kişilerin çalıştırıldığı suçlaması sonrasında belediyeyle ilgili teftiş başatılması sonrası konuyla ilgili bir açıklama da AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş, "Büyükşehir belediye başkanı veya büyükşehir belediyesine açılmış bir soruşturma söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

Cumhuriyet'te yer alan habere göre AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul'da düzenlenen danışma meclisi toplantısında İBB'de terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin de bulunduğu 45 bin kişinin işe aldığını iddia etmişti.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan bazı çalışanların, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını açıklamıştı.

"SORUŞTURMA YOKTUR"

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk'te İBB ile ilgili olarak başlatılan teftiş hakkında açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Büyükşehir belediye başkanı veya büyükşehir belediyesine açılmış bir soruşturma söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Numan Kurtulmuş'tan yeni 'İBB' açıklaması Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER