'O Ses Fırat Altın Mikrofon Şarkı Yarışması'na öğrencilerden yoğun ilgi


Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu müzik zümresi tarafından organize edilen 'O Ses Fırat Altın Mikrofon Ses Yarışması' büyük ilgi gördü. Toplam 40 öğrencinin katıldığı yarışma sonunda 8.sınıf öğrencisi Zeynep İrem Özçoban birinci olurken, 6.sınıf öğrencisi Fatmanur Dursun ikinci, 6.sınıf öğrencisi Melisa Loğoğlu ise üçüncü oldu.

Balıkesir Özel Fırat Ortaokulu tarafından yapılan 'O Ses Fırat Altın Mikrofon Ses Yarışması' sonuçlandı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ses yarışma okulun konferans salonunda yapıldı. Yarışmaya sesine ve kendine güvenen 40 öğrenci katıldı. Öğrenciler, Türk ve yabancı müziklerin karaokelerini seslendirerek, dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergiledi.

Öncesinde tüm yarışmacılar katılımlarından dolayı alkış alıp toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Ardından jüri üyelerinin yarışmacılara cesaret vermek ve motive etmek için sahne alarak mini konser vermesi salondakileri coşturdu. Müzik Öğretmeni Anıl Yıldırım ve Müdür Yardımcısı İsmail İnan'ın organize ettiği yarışmaya 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri 38 şarkıyı bireysel ve grupça seslendirdi. Müzik arasında Halk Oyunları öğretmeni Serpil Çoban Kaya'nın öğrencilerinin gösterisi de yarışmaya renk kattı.

Yarışmanın sonucunda jüri özel ve mansiyon ödülleriyle beraber 8 öğrenci dereceye girerken birinci 8.sınıf öğrencisi Zeynep İrem Özçoban, ikinci 6.sınıf öğrencisi Fatmanur Dursun ve üçüncü de yine 6.sınıf öğrencisi Melisa Loğoğlu oldu.

Öğrencilere müziği sevdirme adına sadece derslerde değil çeşitli kulüp çalışmalarında faaliyetler yaptıklarını belirten Müdür Yardımcısı İnan, "Amacımız müziği sevdirmek. Bu bağlamda her öğrencinin mezun olurken bir enstrümanı iyi bir şekilde icra etmesini ve ses üzerine kendini geliştirerek sahne almasını arzu ediyoruz. Bu yaptığımız çalışma da bunlardan biri. Sesine güvenen öğrencilerimizi mikrofonla seyirci karşısında heyecanlarını yenmelerine katkıda bulunuyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber 'O Ses Fırat Altın Mikrofon Şarkı Yarışması'na öğrencilerden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER