Ödüllü atık pil yarışması


Muğla'nın Menteşe İlçe Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (Tap) tarafından ortaklaşa tüm okulların katılabileceği ödüllü atık pil yarışması düzenlendi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, belediye olarak, atıkların toplanması ve çevre bilincinin kazandırılması amacıyla bir yarışma düzenlediklerini belirterek, "Atık toplama yarışması ile çocuklarımızda çevre bilincini aşılamak, geleceğimize daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefindeyiz. Bu doğrultuda Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen yarışmada en çok pili toplayan okul, çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek. Yarışmaya tüm okulların yoğun bir katılım göstereceğine inanıyorum." dedi.

Gümüş, ödüllü atık pil yarışmasının, 30 Nisan 2016 tarihinde sona ereceğini belirterek, "Yarışma boyunca öğrenciler pilleri, her okula Menteşe Belediyesi tarafından yerleştirilen atık pil toplama kutularında toplayacaklar. Yarışma sonunda en fazla pil toplayan ilk üç okul ile öğrenci başına en çok pil toplayan ilk üç okul; fotokopi makinesi, spor malzemeleri ve satranç takımı ile ödüllendirilecek." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ödüllü atık pil yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER