Oğuzhan Demir: Liderimizin hastalığı fırsat bilinmiş, dedikodular çıkarılmıştır


MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan Elazığ İl Teşkilatına kurucu başkan olarak getirilen Oğuzhan Demir, yeni yönetim ile birlikte il başkanlığında basın açıklaması yaptı. MHP Elazığ il binasında yapılan basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Oğuzhan Demir, "1 Kasım seçim sonuçları üzerinden partimize ve genel başkanımıza yönelik yıpratma, karalama ve hatta linç etme kampanyası başlatılmıştır." dedi.

Demir, partide yaşanan kongre sürecine değinen ve bazı teşkilatların, teşkilat kural ve kaidelerine uymayan tavır ve hareketlere sevk edildiğini törelerinin hiçe sayıldığını söyledi. Oğuzhan Demir, "Liderimizin hastalığı fırsat bilinmiş, olmadık dedikodular çıkarılmıştır. Liderine geçmiş olsun dileklerinde bulunmayan teşkilat başkanları hiçbir talimat verme yetkisine sahip olmayan kişilerden, teşkilat adına talimat almaya başlamışlardır. Genel merkezimizin tüm uyarılarına rağmen işledikleri disiplin suçunda ısrar etmiş ve teşkilatların kapatılmasına sebep olmuşlardır. Nihayetinde aynı disiplinsiz davranışlarında ısrar eden MHP Elazığ İl ve Merkez İlçe Teşkilatları, Genel Merkezimizce Parti Tüzüğümüzün 52 ve 54 maddelerine istinaden, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü kapatılmıştır. Elazığ il kurucu başkanlığı görevi şahsıma, Merkez ilçe kurucu Başkanlığı görevi İse Niyazi Rıdvan Kaya'ya verilmiştir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Demir, "Bugün il ve merkez ilçe yönetim kurulu olarak karşınızdayız. Bizi bu göreve layık gören Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e ve Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin'e teşekkür ediyoruz ve emirleri doğrultusunda davamıza hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkücülerin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik saldırılar tezviratlar her dönem olmuştur ancak dava şuuru ve ülkücü duruşla bunların üstesinden gelinmiştir bu süreçte tarafımıza verilen görevi icra ederken birlik ve bütünlüğü sağlayacak tavır alacağımıza, teşkilatlarımızın daha güçlü olması için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Biliyoruz ki bu kötü günlerin ömrü uzun olmayacaktır. tüm camiamız daha iyi günler için elinden geleni yapacak liderine ve bize desteğini esirgemeyecektir. Bizde, bize verilen bu kutsal vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz bizler il ve ilçe yönetim kurulu olarak bu gayretle çalışacağız ve inşallah başarılı olacağız." CİHAN
<< Önceki Haber Oğuzhan Demir: Liderimizin hastalığı fırsat bilinmiş,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER