Olcay: Hakem hatasında hep biz ağlıyorduk birazda onlar ağlasın


Beşiktaşfutbolcu Olcay Şahan, derbi maçta 3 puanı hak ederek kazandıklarını söyledi. Ayrıca Olcay, hakem hatalarından dert yananlar için ise "Hep biz ağlıyorduk maçlardan sonra 'hakem hatası şu bu' diye. Bırakın da bir gün onlar ağlasın." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-2 yendi. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlı futbolcu Olcay Şahan açıklamalarda bulundu. Derbiyi iyi başladıklarını belirten Şahan, "Peş peşe iki gol bulduk. Benim girdiğim pozisyonda üçüncü golü atıp, maçı bitirebilirdik. Çok güzel bir galibiyet oldu. Müthiş taraftar desteği vardı. Hepsine teşekkür ediyorum. Son yıllarda tecrübe sorunumuz vardı. O tecrübesizliği bitirdik ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Şu an lideriz, mutluyuz." diye konuştu.

Hakemin maça etki etmediğinin sorulmasına Olcay, "Evet etti, maç 2-2 oldu. Fenerbahçe camiası istediğini söylesin biz önümüze bakıyoruz. 3 puanı biz aldık. Son yıllarda hep biz ağlıyorduk maçlardan sonra, 'hakem hatası, şu bu' diye. Bırakın da bir gün onlar ağlasın." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, Volkan Şen'in pozisyonunda topun çizgiyi geçmediği yönünde ki ifadeleri için ise Olcay Şahan, "Onlar öyle diyorsa öyledir. Büyüklerimize karşı saygımız var. Sonuçta biz bugün 3-2 kazandık, önemli olan bu. Sağda solda kim ne dediği bizi ilgilendirmiyor." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Olcay: Hakem hatasında hep biz ağlıyorduk birazda onlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER