Ole Gunnar Solskjaer: Liderliği garantilemek istiyoruz


UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. Haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Molde'de teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, rakipleri karşısında en az 1 puan alarak grubu lider tamamlamak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Aker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Molde Teknik Direktörü Gunnar Solskjaer, göreve başlayalı kısa bir süre olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu: "Maça her zamanki gibi hazırlandık. Savunmada açıklar bulursak gol atma imkanımız artar. Avrupa maçlarında bu açıkları yakalamak çok önemli. Zor maç olacak. Fenerbahçe karşısında 1 puan alarak liderliği garantilemek istiyoruz. Bu bizim için tarihi bir zafer olacak." şeklinde konuştu.

1996 yılında Fenerbahçe'nin İngiliz temsilcisi Manchester United'ı 41 yıl sonra Old Trafford'a yendiğini ve o maçta forma giydiği hatırlatılan Solskjaer, şöyle konuştu: "Ferguson'la kaybettiğimiz ilk Avrupa maçımızdı. Fenerbahçe şu an çok fantastik oyunculardan kurulu bir takım. Fenerbahçe'yle ilk maçta şanslı bir zamanımızda karşılaştık. Umarım yarın yağmur yağar, rüzgar eser ve ilk maçtaki gibi şanslı oluruz."

Solskjaer, Türkiye'de çalışmayı isteyip istemeyeceği yönünde bir soruya da "Türkiye'de mesleğimin sonlarına doğru çalışabilirim. Yakın bir zamanda olmaz. İleride olabilir." cevabını verdi.

Futbolcu Toivio da Robin van Persie karşısında oynamak istediğini dile getirerek, "Çünkü onun ismi daha büyük." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ole Gunnar Solskjaer: Liderliği garantilemek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER