Örem: İstenilen yerde olmasak da üst sıralar için mücadelemize devam edeceğiz


Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, ligde istenilen sıralamada olmasalar da yukarılara tırmanmak için sezon sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Genç futbolcuların performansına da dikkat çeken Örem, bundan sonrada gözlerinin bu genç futbolcuların üzerinde olacağını belirtti.

Türkiye Kupası'nda oynadıkları ilk 2 müsabakayı kazanarak bu kupayı ne kadar önemsediklerini ve iddialı olduklarını gösterdiklerini ifade eden Örem, "Takımımızın bundan sonraki müsabakalara da aynı motivasyonla çıkarak hedefine ulaşmak için elinden geleni yapacaktır. Ziraat Türkiye Kupası'nda özellikle altyapıdan yetişen genç oyuncularımızın sahada yer aldığı süreleri çok iyi kullanmaları bizleri ayrıca sevindirmiştir. Bundan sonrada gözümüz ve kulağımız bu genç futbolcuların üzerinde olacaktır. Onlar Trabzonspor'un geleceğinin teminatıdır." dedi.

Yarıştığı tüm kulvarlarda zirveyi hedefleyen takımlarının ligde istenilen sıralamada olmasa da yukarılara tırmanmak için sezon sonuna kadar mücadelesini devam ettireceğini vurgulayan Örem, şöyle devam etti:

"İlk yarının son haftasındaki Kasımpaşa maçı bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Amacımız kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz İstanbul'da Kasımpaşa karşısında taraftarlarımızın desteğiyle 3 puana ulaşmak ve ligde verilecek araya moralli girmektir."
CİHAN
<< Önceki Haber Örem: İstenilen yerde olmasak da üst sıralar için mücadelemize... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER