Özel Ergin Koleji'nden milli takım seçmelerine

Özel Ergin Koleji'nden milli takım seçmelerine

Yozgat Özel Ergin Koleji 8. sınıf öğrencisi Şevval Atlı, 2017 yılında düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası için Milli Takım'ı temsil edecek sporcuların seçmelerine katıldı.

Ankara Eryaman Tofaş Arena Tesisleri'nde gerçekleştirilen ikinci kampta Atlı, hem Özel Ergin Eğitim Kurumları'nı hem de Yozgat'ı temsil etti. Şevval Atlı daha önce 'Potanın Perileri' olarak adlandırılan Bayan Milli Basketbol Takımı'nın tanıtım filminde oynayarak adından söz ettirmişti. Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada okul olarak 19 yıllık tecrübe ile il eğitimine önemli katkılar sağladıklarını belirtti.

Köker, şunları kaydetti: "Yozgat eğitimine gerek eğitimde aldığımız başarılarla gerekse sportif faaliyetlerdeki başarılarımızla katkı sağlamaya devam ediyoruz. 8. sınıf öğrencimiz Şevval Atlı da bu başarılardan bir tanesi. Öğrencimiz Yıldız Kızlar Milli Takım kadro seçmelerinde başarıyla hem Yozgat'ı hem de okulumuzu temsil etti. İnanıyorum ki bu öğrencimiz diğer öğrencilerimize örnek olarak başarıya ulaşmak için her biri ayrı bir gayret gösterecektir. Hep söylüyorum, bu başarı sadece bizim değil aynı zamanda Yozgat'ın başarısıdır. İnşallah öğrencimiz Milli Takım'a da seçilerek hepimizin gururu olacaktır." CİHAN
<< Önceki Haber Özel Ergin Koleji'nden milli takım seçmelerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER