Patronunun yalanladığı iş adamından panik adım

Konya’daki ‘Paralel devlet yapılanması’ iddialarıyla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, Nusret Argun’un kendisine kumpas kurulup hisselerinin ucuza satıldığına ilişkin iddiaları yalanlandı.

Patronunun yalanladığı iş adamından panik adım

2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanan ve o dönem Okyanus Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı olan Yılmaz Altunsoy, Energaz hisselerinin Okyanus Grubu’na yapılan operasyonlardan çok önce satışa çıkarıldığını söyledi.

Meydan Gazetesi'nin haberine göre, Nusret Argun savcılıktaki şikâyetinde ise Okyanus Grubu’na yapılan operasyonların ardından baskı altına alındığını ve bu yüzden hisselerini değerinin çok altında sattıklarını ileri sürmüştü.

‘ALIN DİYE YALVARDIK’
Altunsoy, Energaz hisselerini satmak için STFA’ya adeta yalvardıklarını ve hisselerin satımı ile birlikte Nusret Argun’un kutlama yaptığını söyledi. 

HAKKINI HELAL ETMEDİ 
Kendisi hakkında hiçbir suçlama olmamasına rağmen savcı tarafından sanık durumuna düşürüldüğünü dile getiren Altunsoy “Hakkımda hiçbir şikayet yok ama sanık durumundayım. O savcıdan dünya ahiret şikâyetçiyim” dedi. 

MEVZU ‘KIZI’ MI? 
Nusret Argun, bunun üzerine araya girerek “Sana her konuda hakkımı helal ederim ama kızım konusunda etmem” dedi. Argun’un bu çıkışı üzerine ise Altunsoy “Ben, güya Nusret Argun’un kızını icra kurulundan çıkarmışım. Bir maaşlı çalışan, patronunun kızını icra kurulundan çıkarabilir mi? Zalimler için yaşasın cehennem diyorum” diyerek Argun’a karşılık verdi.

ÖNCE ŞİKAYET ETTİ, SONRA NE ALAKA DEDİ! 
Mahkemede Nusret Argun, “Energaz ile Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu arasında ne alaka var?” diyerek mahkemede itirazda bulundu. Ancak Argun, Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu’nun kendisine kumpas kurduğunu ve bu yüzden Energaz hisselerini değerinin altında bir fiyata satmak zorunda kaldığını ileri sürerek, polisler hakkında şikâyetçi olmuştu.
<< Önceki Haber Patronunun yalanladığı iş adamından panik adım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER