AKP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu reddetti

AKP , CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimi için aday gösterdikleri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun randevu talebini reddetti.

AKP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu reddetti

Habertürk'ün iddiasına göre, CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu partilerden randevu istedi. AK Parti, İhsanoğlu'nun randevu talebini reddetti. Başbakanlık kaynaklarından  yapılan açıklamada ise  "Sn. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun dün telefonla arayıp bugün için randevu talep ettikleri doğru. Kendilerine de bugünkü programımızın müsait olmadıgı ifade olunmuştur. Olay bundan ibarettir. Binaenaleyh ortada red veya kabul diye nitelenebilecek bir durum bulunmamaktadır. " denildi. MHP Milletvekili Ruhsar Demirel, İhsanoğlu’nun 10 Ağustos’a kadar olan planının hazırlandığını bildirdi. Uzlaşı adayının, her siyasi partiden randevu talep ettiğini de aktaran Demirel, “O siyasi partilerden bazılarından henüz randevu teyidi alınamadı. Bunların içinde AKP de var.“ diye ifade etti.
Bu arada Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, yarın seçim çalışmaları kapsamında Demokrat Parti (DP) genel merkezini ziyaret edecek. İhsanoğlu, saat 12.00’de gerçekleştireceği ziyarette Genel Başkan Gültekin Uysal ile görüşecek.
<< Önceki Haber AKP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu reddetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER