Beşir Atalay'dan o isme 'zevzek' cevabı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Abdullah Öcalan’ın İmralı’dan başka bir cezaevine gönderileceği yönündeki iddiaları yalanladı. Atalay, “Böyle bir konu gündemde değil” dedi.

Beşir Atalay'dan o isme 'zevzek' cevabı

Beşir Atalay, yeni güvenlik paketiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Atalay, "Özgürlük-güvenlik dengesinde sapma olmayacak. Alman modeli tartışması fazla abartıldı. Dinleme konusundaki düzenleme geri adım değil" diye konuştu.

AB ile üyelik görüşmelerinin sürdüğünü belirten Atalay, “Temel misyonumuzda değişiklik olmayacak” dedi. CHP Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu’nun düzenlemenin 12 Eylül’le karşılaştırmasını da eleştiren Atalay, şöyle konuştu: “12 Eylül’de gözaltı süresi 90 gündür. Ben bir ay gözaltında kaldım. 12 Eylül’le bugünleri karşılaştırmak tutarsızlık.

HALUK KOÇ'A ZEVZEK DEDİ

Başbakan Davutoğlu'nu eleştiren CHP'li Haluk Koç için zevzek tabirini kullanan Atalay şunları söyledi:
''Türkiye zarar görürse kendisi zarar görür. Burada çok ciddiyetsiz bir ifadeyle CHP’nin sözcüsü Başbakanımızla ilgili çok seviyesiz ifadeler kullanıyor. Kendisi de seviyesizliğin farkında bunlar suç değildir diyor bir yerinde. Çok zevzek ifadeler. Sen kim oluyorsun?''
<< Önceki Haber Beşir Atalay'dan o isme 'zevzek' cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER