CHP'li Nur Serter Türk okulunu ziyaret etti

Pakistan'da faaliyet gösteren Pak-Türk okulları Türkiye'den gelen misafirleri ağırladı

CHP'li Nur Serter Türk okulunu ziyaret etti

Pakistan'da bulunan PAK-TÜRK okullarının Türkiye'den önemli ziyaretçileri vardı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek aralarında CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter'in de bulunduğu milletvekili heyetiyle birlikte İslamabad'daki Türk okulunu ziyaret etti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, AK Parti Ankara Milletvekili Reha Denemeç ve MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş İslamabad'da bulunan okulu ziyaret etti.

Milletvekili heyeti, Türk ve Pakistanlı öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Misafirler, öğretmenler ve idareciler eşliğinde okulu gezdi, verilen eğitim hakkında detaylı bilgi aldı.

Çiçek ve beraberindeki heyet daha sonra Pak-Türk Okulları tarafından düzenlenen Ulusal Matematik Olimpiyatları'nı izledi. Kazanan öğrencilere ödül takdim edildi..

Ödül töreninin ardından konuşma yapan Cemil Çiçek Pakistan ve Türkiye halkları arasındaki kardeşliğe vurgu yaptı.

Çiçek, "Birbirine olabildiğince yakın iki kardeş ülkeyiz. onun için bugün burada tebrik ettiğimiz, sevincini paylaştığımız bu çocuklarımız inşallah gelecekte de iki ülke arasındaki kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirecek, güçlendirecek ve böylece iki ülke arasındaki bağlarımız her geçen gün daha da kuvvetli olacak." Diye konuştu

Milletvekili heyeti daha sonra Pakistanlı öğrencilerin kendileri için hazırladığı gösterileri izledi. Ziyaret, öğrencilerin misafirlere gösterdiği yoğun ilgi ve alkışlar eşliğinde son buldu.


SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber CHP'li Nur Serter Türk okulunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER