Erdoğan'la ilgili gündemi sarsacak şok iddia!

MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu: "Başbakan'ın Öcalan'la Marmara Denizi'nde görüştüğü iddiası doğru olabilir"

Erdoğan'la ilgili gündemi sarsacak şok iddia!

MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Başbakan'ın Twitter'ı kapattırması ve devamında Youtube ile Facebook’u kapattırmak istemesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Halaçoğlu, "Bununla ilgili söylenenlerden birisi, yolsuzlukla ilgili kasetler çıkacağı ve bu konuda bizzat Başbakan'ın ses kayıtlarının olduğu yönünde. Bir diğeri rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili ses kayıtlarının varlığı. Bir başkası muta nikahı ile ilgili problemlerden bahsediliyor. Bilmiyoruz, doğruluğunu ama iddia edilenler bunlar. Bir başkası yine Abdullah Öcalan ile Oslo ve Bursa’da bizzat görüşme görüntülerinin varlığı. Muhtemel Oslo’da olmayabilir. Ama Bursa’daki olay doğru olabilir. Hatta Marmara’da bir gemide görüşme yapıldığı iddiaları vardı. Biz o zaman bunu işittik. Şimdi kasetlerin çıkacağı, görüntülerin çıkacağı ve bu nedenle Twitter ve haberleşmeni kesildiğini söylendi." dedi. 

AİLE DÜZENİNİ BOZUYORSA İNTERNETİ DEĞİL AHLAKSIZLIĞA NEDEN OLAN SİTELERİ KAPATSIN

MHP’li Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan'ın, “Twitter, Facebook, Youtube diye bir şey dinlemem yerle bir ederim. Aile düzenimizi bozuyor” dediğini hatırlatarak, şunları söyledi; “Aile düzenimizi o kadar çok şey bozuyor ki. Öncelikle kendileri bozuyor. İnternet siteleri aile düzenini bozuyorsa, yapacağı bir şey var. Yasaklamak değil ahlaki bozukluk oluşturacak siteler kapatılır. Ne olursa olsun bağlantınız ile ilgili DNS ayarlarını değiştirip giriyorsunuz. Twitter ile ilgili cep telefonuma bir program indirdim ve girebiliyorum. Başbakan şunun farkında değil. Yasa çıkartılırken de söyledik. Engelleyemezsiniz. Ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz. Teknolojiden haberinizi yok. İnternet engellenemeyecek sınıra ulaştı. O zaman dürüst olun. Dürüst olmakta kolay değil. Burada otokontrol sistemidir. Burada da insanları denetleyecek bir güç olabilir.”

BEN NEDEN YASAKLANMASINI İSTEMİYORUM 

Yusuf Halaçoğlu, yasaklama ile ilgili bir kesimin çok istekli olmasına işaret ederek, kendisinin veya başka birisinin internetle ilgili yasaklama talebinin bulunmamasına dikkat çekerek, “Ben niye yasaklanması için bir şey söylemiyorum. Grup başkanvekiliyim. Bana ne açık olsun. Ahlaksızlık ve gençlerin girmesi engelleyecekse bunları engellemek mümkün. Yaptırımınızda ağır olur. Siz bir şeyi tümden yasaklayacağım derseniz önleyemezsiniz. Bir kaset çıkacaksa, TİB başkanı engelleyecekmiş ve hukuka başvurulacakmış. Biz bunun hukukçulara verilmesini istedik. Neden TİB başkanına bu yetki verildi. Çünkü kendi istediklerini kapattırmak için. Yargıda bir daire kurarsınız. Onlar ilk değerlendirme yapar ve kapatır. Süreci değerlendirir ve kapatır yada açtırma kararı verir. Bunu sorduğumuzda cevap veremiyorlar. Bütün mesele kendi kontrollerinde olsun. Bir video internete düşsün, bir dakikada her yere yayılıyor ve engelleyemiyorsunuz. Facebook’ta bir şey yazıyorum birinci saniyede 150 kişi okumuş oluyor.” dedi. 

CİHAN

<< Önceki Haber Erdoğan'la ilgili gündemi sarsacak şok iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER